Territorial

El Madrid venç en els penals

Torneig Vila de Peralada. Igual que l'any passat, la final es va decidir des dels onze metres, aquesta vegada amb els blancs com a guanyadors

La tretzena edició del torneig Vila de Peralada va acabar ahir amb el Real Madrid aixecant el seu quart títol del torneig, que va tornar a ser tot un èxit. Tal com va passar l'any passat, el Barça i el Madrid van disputar la final i, novament, l'enfrontament es va decidir en la tanda de penals després que el partit acabés amb empat a un gol –les dues dianes van ser en la segona meitat i separades per només dos minuts de diferència (53' i 55')–. Aquesta vegada el vencedor va ser el conjunt blanc (3-2 en els penals), que es va poder treure l'espina de l'edició anterior.

Abans de la final, el Vila-real va golejar el Mataró (6-0) en el partit pel tercer i quart lloc, mentre que l'Inter de Mèxic va acabar cinquè en superar el Peralada en la tanda de penals i el Girona va obtenir la setena posició després de guanyar l'Athletic de Bilbao (1-2).

Final
Barça-Madrid
1-1 (2-3 p.)
3r i 4t lloc
Vila-real-Mataró
6-0
5è i 6è lloc
Inter Mèxic-Peralada
1-1 (3-2 p.)
7è i 8è lloc
Athletic-Girona
1-2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)