Territorial

El Lloret empata al camp del cuer

1a catalana. Els selvatans es van avançar, però van encaixar el gol de l'empat de seguida

FP hermes 1 lloret 1

FP HERMES:David, Cifu (Albert, 79'), Torre, Dowi, Rachid, Manel (Molina, 57'), Jesús (Omar, 57'), Manu (Djibi, 79'), Ousman (Vergés, 82'), Anas i Juanpi.LLORET:Tuscà, Valls, Poderoso, Chino (Aparicio, 68'), Aniol, Juan Romero, Majó (Galarza, 55'), Portavella, Ricki, Adrián (Raúl Calvo, 55') i Narcís (Gous, 41').GOLS:0-1 (55') Gous. 1-1 (60') Juanpi.ÀRBITRE:Santiago Vicente.T.G.:al visitant Aniol.COMENTARI:El Lloret continua responent al tràmit d'aquest tram final de temporada en què no es juga res amb prou bona nota després d'empatar ahir al camp d'un Hermes necessitat de punts per esgotar les seves últimes possibilitats de permanència. En la primera meitat del matx, hi va haver poques ocasions. La més clara va ser per a l'Hermes en una xilena d'Ousman que va acabar en gol, però que l'àrbitre va anul·lar per joc perillós. En la represa el partit es va animar una mica més i el Lloret va tenir la iniciativa. Gràcies a això, quan només s'havien jugat 10 minuts Gous va aprofitar una bona assistència d'Adrián per batre el porter David en l'un contra un. Quan el partit semblava més encarrilat per als d'Edu Urdiales, però, Juanpi va aprofitar un mal refús defensiu per fer el gol de l'empat, que ja va ser definitiu, tot i que els dos equips van disposar de bones arribades en els últims minuts per endur-se els tres punts.