Territorial

Cap a l'objectiu d'un en un

1a catalana. El Farners encadena el tercer empat (1-1) tot i avançar-se contra el Masnou i s'acosta una mica més a la permanència

farners 1 CD masnou 1

FARNERS:Blanquera, Adrià Salas (Pol Garcia, 93'), Criado, Fajardo, Toni Rossell, Riki Solà (Guillem, 69'), Coro, Peracaula, Litus, Joel Salas (Miquel Joan, 88') i Negre.CD MASNOU:Sergio, Yassin, Castillo, Josa (Mati, 75'), Maxime, Sebas (Dani Tacón, 75'), Romero, Mendo, Pompido, Ferran Tacón i Roca (Caballero, 46').GOLS:1-0 (36') Litus. 1-1 (80') Dani Tacón.ÀRBITRE:Pedro Vozmediano.T.G.:als locals Fajardo i Criado; i als visitants Sebas, Maxime, Romero, Pompido i Dani Tacón.PÚBLIC:uns 125 espectadors.

A poc a poc i bona lletra. Per bé o per mal, el Farners s'ha acostumat aquesta temporada a sumar d'un en un, i ahir va firmar l'onzè empat del curs, el tercer consecutiu. El d'ahir, però, va semblar insuficient per al conjunt selvatà, i és que els de Raúl Matito van tenir el domini del partit en tot moment. Gràcies a aquesta superioritat, els locals es van avançar en la primera part amb una gran jugada de combinació que va culminar Litus. Amb el gol, el partit semblava que estava encarrilat i els tres punts, a la butxaca, perquè el Masnou pràcticament no va trepitjar l'àrea selvatana. Però, a les acaballes, una errada defensiva en una mala cessió al porter va permetre que Dani Tacón superés Blanquera amb una vaselina i firmés l'empat definitiu que, això sí, acosta una mica més el Farners a la salvació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)