Territorial

El derbi no satisfà ningú

1a catalana. El Llagostera B i el Girona B empaten (1-1) i es queden a mig camí de complir els seus objectius

llagostera b 1 girona b 1

LLAGOSTERA B:Castilla, Jose (carlos Martínez, 68'; Maymí, 80'), Pol Gómez, Eloi Zamorano, Marc Gelmà, Alexis (Maynau, 54'), Pere Espuña, Marçal, Óscar Almendros, Peque i Henry.GIRONA B:Marcel, Genís (Guillem, 46'), Gallardo (Pol Ros, 69'), Raul, Moha, Ferri, Pol Blay, Bech, Karim (Samu, 46'), Ronald i Enrique (Fou, 46').GOLS:1-0 (30') Óscar Almendros. 1-1 (75') Pol Ros.ÀRBITRE:Martínez Navarro.T.G.:al local Pere Espuña; i als visitants Raúl, Fou, Gallardo i Moha.T.V.:directa al tècnic local Pep Triadú (57') i al visitant Pol Blay (57').PÚBLIC:Uns 400 espectadors.

El Llagostera B volia els tres punts per acostar-se una altra vegada a la segona posició –guanyant l'hauria tingut a un punt– i el Girona B els volia per distanciar-se encara més de la zona de descens –ara l'en separen cinc punts–; però ni l'un ni l'altre van aconseguir la victòria i hauran de seguir remant en les quatre jornades que queden per assolir els respectius objectius.

El repartiment de punts va ser un resultat just pel que es va veure sobre la gespa en un derbi molt atractiu pel nivell de joc dels dos equips. Primer va ser el Llagostera B qui va proposar més futbol en una primera meitat en què va tenir les ocasions més clares a través de les botes de Jose, que primer va errar en l'un contra un i després va enviar la pilota al pal. El domini, però, va acabar tenint premi després de mitja hora de joc amb un golàs de falta d'Óscar Almendros.

En la segona part el guió va canviar. El Girona B va fer un pas endavant i va arribar més a l'àrea llagosterenca, però en el 57' va rebre un cop dur amb l'expulsió amb vermella directa de Pol Blay per una suposada agressió. Tot i això, els de Javi García van mantenir el ritme i en el 75' van aconseguir aprofitar un contraatac i una errada de marcatge dels locals per fer el gol de l'empat. Pol Ros va ser l'encarregat de situar l'1-1 en el marcador que acabaria sent definitiu, tot i que en el tram final el Llagostera B va acariciar la victòria, però va errar un altre un contra un i Maynau no va estar encertat en un xut que va fregar el pal.

EL LLAGOSTERA B

3
punts
separen els blaugrana de l'Andorra, el segon, però tenen el ‘goal average' favorable.

EL GIRONA B

5
punts
separen el filial blanc-i-vermell del catorzè classificat, el Tona, que marca el descens.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)