1a catalana

El Sants s’emporta el premi

1a catalana. Els barcelonins jugaran ara la promoció d’ascens contra el Reus B per intentar pujar a tercera

sants 1 andorra 1

SANTS:Yamandú, Alberto, Picolo, Aleix, Sergio Navarro, Fabregat, Crivillés (Gala, 81’), Borrull (Xavi Pérez, 67’), Cura, Mulero (Peque, 81’) i Gaudioso.ANDORRA:Pol, Cristian, Cisteró, Àlex, Marc Pujol, Ferré (Moreno, 66’), Ludo, Font, Ezquer (Kike, 87’), Sebas (Betriu, 53’) i Pedrós (Aguilar, 66’).GOLS:1-0 (44’) Borrull. 1-1 (75’) Cristian.ÀRBITRE:Álvarez Ubric.T.G.:als locals Mulero, Gaudioso, Navarro i Picolo; i als visitants Marc Pujol, Ezquer i Cristian.

En un partit marcat pels homenatges a Emili Vicente, traspassat fa poc més d’una setmana, el Sants es va endur el premi en l’apartat esportiu gràcies a l’empat en un partit amb una part per a cada equip. La tensió pel que hi havia en joc es va notar des de l’inici en un duel força travat, però van ser els locals els que van gaudir de les ocasions més clares en la primera part, fins que, en el darrer minut, Borrull va trobar finalment el premi. En la represa, però, l’Andorra va avançar línies i va fer patir els santsencs, que amb l’empat en tenien prou. Sobretot quan Cristian va fer l’1-1 al 75’, però el Sants va saber resistir i jugarà la promoció d’ascens contra el Reus B.