Territorial

Queda un últim bitllet

Ascens a 3a divisió. El Sants i el Reus B se la juguen a doble partit per acompanyar l’Horta i el Santboià a la categoria estatal

El Sants i el Reus B, els dos subcampions de grup de primera catalana, es veuran avui les cares per disputar-se l’última plaça que queda en joc a tercera divisió (19 h, partit d’anada a l’Energia). I tots dos arriben a l’eliminatòria decisiva en plena ratxa ascendent, tot i l’empat amb el qual van tancar la lliga.

Cert és, també, que els roig-i-negres van perdre una oportunitat d’or per proclamar-se campions del seu grup i ascendir de manera directa –depenien d’ells mateixos en l’última jornada, però un empat contra el Balaguer els va condemnar–. “Tot i això, venim d’una segona volta espectacular en la que hem fet 40 punts de 48. La dinàmica és positiva”, reivindica el tècnic dels del Baix Camp, Lluís Albesa. I és que el filial del Reus va acabar la lliga com l’equip més en forma del grup 2. Una dinàmica semblant a la del Sants, a qui els tres punts perduts als despatxos contra l’Horta li van impedir dependre d’ell mateix en l’última jornada, però que ha estat també el qui millor tram final ha fet en el grup 1. “Està clar que hagués estat millor ascendir directament, però és el que tenim. Un cop aquí, es tracta de pujar o pujar”, manifesta el preparador dels barcelonins, Tito Lossio. Ara, però, toca jugar-se-la entre ells en una eliminatòria “de 180 minuts que no es decidirà a l’anada”, coincideixen els dos entrenadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)