Territorial

Revolució total

1a catalana. Molts canvis en les banquetes dels trenta-sis equips de la categoria. Marc Castellsegué, a l’Andorra, l’últim de confirmar-se

Amb el calendari ja conegut des de fa dies i amb totes les banquetes dels 36 equips tancades després de l’oficialització de Marc Castellsegué com a tècnic de l’Andorra, tot és a punt per a l’inici d’una nova temporada de primera catalana. I és que si no ho han fet ja –principalment, bona part dels candidats a lluitar per l’ascens ja van començar dilluns passat–, la majoria dels equips iniciaran la pretemporada a partir d’aquesta setmana.

Amb tots els descensos compensats de l’any passat, enguany serà un curs de novetats, amb 14 equips que no jugaven la temporada passada a la categoria. Una revolució que s’ha traslladat també a les banquetes: hi ha 17 cares noves i només 19 entrenadors que segueixen respecte del curs anterior.

Amb cinc equips descendits de tercera divisió i un bon grapat més que aspiren a jugar-hi, a més, la primera catalana promet, un altre any, un autèntic ball de bastons en la part alta en tots dos grups. A part dels cinc descendits –la Jonquera, Muntanyesa, Manlleu, Sabadell B i Júpiter–, al grup 1 aspiren també a colar-se en la lluita per l’ascens equips com el Llagostera B i el Manresa, amb un projecte renovat i ambicions amb noms com el de Jose Solivelles a la banqueta i Manel Sala sobre el terreny de joc. La Grama, amb un altre tècnic bregat en mil batalles, José Antonio García Escribano, segueix mirant cap amunt i somia un nou ascens.

Al grup 2, no hi ha cap dels extercera, però sí molts galls disposats a repetir la lluita de l’any passat. El Sants –que es va quedar a les portes de l’ascens en la promoció–, l’Andorra, el Martinenc, el Balaguer, el Sant Cristòfol i l’Almacelles van estar bona part del curs en la lluita per l’ascens i aspiren a tornar-hi. A la zona baixa, la guerra es preveu igual d’emocionant.

La Jonquera Miquel Àngel Muñoz
Muntanyesa Toni Pérez
Manlleu Albert Santanera
Sabadell B Carles López
Júpiter Alberto Fernández
Llagostera B Javi Salamero
Lloret Edu Urdiales
Mollet Dani Rizaldos
Vic Xevi Melero / Rafa Rodríguez
Farners Pau Menéndez
Manresa Jose Solivelles
Sant Joan M. Paco Hidalgo / Jordi Gallardo
Sant Cugat Lluís Macià
Cardedeu Jordi López
Grama José A. Garcia Escribano
Banyoles Adam Fontes
Castellar Juan Antonio Roldán
Can Vidalet Pedro Milla
Sants Tito Lossio
Andorra Marc Castellsegué
Martinenc Miguel López
Balaguer Edu March
Sant Cristòfor Oliver Ballabriga
Lleida B Ismael Mariani
EFAC Almacelles Pablo Petreñas
Igualada Dani Gimeno
Sant Ildefons Javi Gómez
Viladecans Raúl Paje
Rapitenca Germán Inglés
Vista Alegre Eloy Martínez
Alpicat Jordi López ‘Mena’
Vila-seca Edu Franco
U. Bellvitge Xavi Vila
Tortosa Àngel Garcia
Borges Blanques Joan Roca
Valls José Miguel López

POCA CONTINUÏTAT

Gairebé el 50% dels tècnics de la categoria són nous respecte del curs passat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)