Territorial

El juvenil Abel salva el Llagostera contra el Júpiter

Copa Catalunya. L’equip d’Òscar Álvarez es va imposar a la Verneda gràcies a un gol del jove jugador en el tram final. En la primera part Peña (2’) i Gavilán (18’) havien estat els golejadors

júpiter 1 llagostera 2

JÚPITER:Ivan, Cifuentes, Marc, González, Lobo, Óscar, Ao, Burgos, Tacón, Peris i Peña. També van jugar Mechi, Uri, Victor, Adrián Canelada i Gerard Coronado.LLAGOSTERA:Marcos, Chele, Oriol Ayala, Viale, Maynau, Pol, Pablo, Carbó, Gavilán, Leo i Maimí. També van jugar Pep Mateu, Chica, Moha, Ibra, Abel i Pascual.GOLS:1-0 (2’) Peña. 1-1 (18’) Gavilán. 1-2 (83’) Abel.ÀRBITRE:Sergio Alegre López.T.G.:als jugadors locals Gerard Coronado, Lobo i Víctor; i als visitants Jordi Maymí, Pep Mateu, Abel i Moha Chabboura.T.V.:Cap.

El Llagostera va superar la primera eliminatòria de la copa Catalunya després de superar el Júpiter (1a catalana) a la Verneda. Els llagosterencs van començar el partit de la pitjor manera possible, encaixant un gol tot just en el minut 2 després d’una badada defensiva que va aprofitar el local Peña. Tot i així el conjunt dirigit per Òscar Álvarez va reaccionar ben aviat i va empatar mitjançant Manu Gavilán, que va definir d’esperó després d’una centrada mil·limètrica de Maynau (18’). Llavors el partit va baixar de pulsacions i es va arribar al descans amb el partit obert de bat a bat.

Després de la represa el Llagostera va continuar empenyent buscant avançar-se en el marcador. Tot i intentar-ho del dret i del revés, els gironins no aconseguien superar l’entramat defensiu del Júpiter, però finalment la insistència va donar els seus fruits i el Llagostera va aconseguir el segon gol. El va marcar en el tram final (83’) el juvenil Abel, que feia deu minuts que havia entrat al camp. En els últims minuts l’equip llagosterenc va saber aguantar i no va patir per passar d’eliminatòria –en la següent estaran exempts.

Això no s’atura

Després del partit d’ahir el Llagostera continuarà treballant amb intensitat en la pretemporada amb l’objectiu de conjuntar l’equip –ahir a més dels jugadors del primer equip van seguir participant futbolistes del filial de primera catalana i també del juvenil–. El conjunt gironí jugarà el pròxim amistós dimecres al camp del Terrassa.