Territorial

La Jonquera s’avança, però acaba cedint i és eliminat

Copa Catalunya. Un gol de Mamau va permetre als jonquerencs arribar al descans amb avantatge, però l’Espanyol B va reaccionar en la segona part i va acabar capgirant el partit (1-2)

la jonquera 1 espanyol b 2

LA JONQUERA:Manzano (Dani Muñoz, 77’), Zou (Sebas Galles, 55’), Albert Genís, Marc Nieto, Bena, Mamau (Isma, 77’), Genís, Fran Pérez (Torres, 64’), Bech (Morales, 72’), Bassols (max Serra, 52’) i Javi Revert (Alaminos, 77’).ESPANYOL B:Frias (Àlex, 46’), Víctor Gómez (Reina, 86’), Ginés, Indias, Saltó, Manchón (Cristo, 46’), Max Marcet (Gil, 59’), Alejandro López, Bermejo (Gilbert, 77’), Pelegrin (Soler, 59’) i Pive.GOLS:1-0 (38’) Mamau. 1-1 (49’) Cristo. 1-2 (57’) Max Marcet.ÀRBITRE:Álvarez Ubric.T.G.:als locals Manzano, Morales i Torres.

La Jonquera va estar a punt d’aconseguir el miracle en la primera eliminatòria de copa Catalunya. En el duel contra l’Espanyol B que es va jugar al municipal d’Agullana els de Miquel Àngel Muñoz van deixar bones sensacions, però no van poder evitar la derrota. Per uns moments, però, els fronterers van ensumar el triomf, i és que es van aconseguir avançar gràcies a un gol de Mamau, però en la represa el filial blanc-i-blau va aprofitar la seva superioritat per remuntar el partit.

En els primers minuts els jonquerencs van estar molt tímids, amb massa respecte a un Espanyol B que va dominar la possessió, però que no va trobar la manera de generar perill davant una defensa molt ordenada. A poc a poc, però, els de Miquel Àngel Muñoz es van anar traient els nervis de sobre i van començar a generar perill. De fet, van disposar de les millors ocasions en la primera part –els visitants no van xutar entre els tres pals–. A més, els fronterers van tenir encert gràcies a Mamau, que just abans del descans va fer l’1-0 amb un gol en la sortida d’un córner.

En la segona part, però, l’Espanyol B va demostrar la seva qualitat i que físicament està un pas per davant –va començar molt abans la pretemporada–. El filial no va tardar gaire a treure’n profit. Quan tot just s’havien jugat quatre minuts Cristo va rebre una bona assistència a l’esquena de la defensa i ho va aprofitar per igualar el marcador. Sense gaire temps per recuperar-se del cop, la Jonquera va encaixar el segon. Després d’una falta a favor refusada per la defensa, els blanc-i-blaus van executar un contraatac a la perfecció que Max Marcet va culminar davant Dani Muñoz per situar l’1-2 al marcador que seria definitiu. Tot i que la Jonquera no va aconseguir fer l’empat no es va rendir mai, i en els últims deu minuts va tenir entre les cordes un Espanyol B que va recular massa i va acabar tancat a la seva àrea.

La derrota, però, no va tacar una molt bona actuació de la Jonquera, a qui li faltaven jugadors importants com Masó, Tidiane i Moñino.