Territorial

Una lliga de nivell

La demarcació de Girona hi tindrà cinc equips, un més que el curs anterior

Tots els descendits de tercera militen en el grup 1, els nous prometen emocions i els vells aspirants auguren una dura batalla

Aquest cap de setmana dona el tret de sortida la primera catalana. En el grup 1, la demarcació de Girona disposarà enguany de cinc equips, un més que el curs anterior. El Farners, el Lloret i el Llagostera B continuen i s’hi afegeixen l’ascendit Banyoles i la Jonquera, després del seu descens de tercera. Precisament, tots els cinc descendits militaran en aquest grup i, conjuntament amb els nouvinguts ta i els clubs que ja hi eren, formaran la lliga més dura dels darrers anys.

Els guardians

El Farners ha apostat per la continuïtat del bloc de l’any passat i s’ha reforçat amb vells coneguts de l’entitat i de la categoria com José Martínez (Llagostera B) i Bader (Lloret) i joves promeses com Parals (Ter Brugent). De moment a Santa Coloma només pensen en la salvació. “L’objectiu inicial és la permanència i, a mesura que avanci la competició, ja veurem com anem”, diu el nou tècnic, Pau Menéndez.

El Llagostera B també tindrà un nou llogater a la banqueta, Javi Salamero, i competirà amb un bloc canviat ple de talent en què destaquen Maymi i Ibra. “Som una plantilla molt jove pràcticament inèdita a primera catalana, però amb jugadors de qualitat”, comenta Salamero, que hi afegeix que “si l’equip té il·lusió per arribar al futbol professional donarem molta guerra”.

El Lloret d’Edu Urdiales confia plenament en la plantilla del curs anterior i només ha fet petits retocs com Gurt (Can Gibert) i Peke (Lloret). “La majoria de jugadors continuen i hem fet pocs fitxatges. Volem donar continuïtat a la feina feta l’any passat”, assegura Urdiales, que encetarà la seva cinquena temporada consecutiva amb l’objectiu d’assolir la salvació.

Retorns

La Jonquera ha canviat d’entrenador just dos dies abans de començar el campionat i encara no ha fet públic el nom del nou tècnic. La plantilla és gairebé tota nova, però no amaguen les seves ganes de tornar a tercera i s’han reforçat amb jugadors amb experiència en categories superiors com Javi Revert (Figueres). “L’objectiu número u de la Jonquera és pujar i l’objectiu número dos és pujar”, afirma el director esportiu, David Zurita.

Finalment, el Banyoles torna després de dos anys a segona catalana i vol anar pas a pas. “Tenim un equip jove i de qualitat, amb jugadors que no han jugat mai a la categoria. L’objectiu principal és la salvació. Si l’aconseguim l’any que ja ve buscarem nous objectius ”, detalla el nou entrenador dels banyolins, Adam Fontes.

BANYOLES

Tenim un equip jove i de qualitat. L’objectiu principal és la salvació
Adam Fontes
ENTRENADOR DEL BANYOLES

FARNERS

L’objectiu és la salvació. A mesura que avanci la lliga ja veurem
Pau Menéndez
ENTRENADOR DEL FARNERS

LA JONQUERA

El nostre objectiu número u és pujar i l’objectiu número dos és pujar
David Zurita
DIR. ESPORTIU DE LA JONQUERA

LLAGOSTERA B

Som una plantilla jove i nova. Si tenim il·lusió podem donar molta guerra
Javi Salamero
Entrenador del llagostera B

LLORET

Volem donar continuïtat a la bona feina feta l’any passat
Edu Urdiales
entrenador del lloret

CINC DESCENDITS

A part de la Jonquera, els quatre equips que venen de tercera seran en el grup
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)