Territorial

Una arrencada gens habitual per al Lloret

1a catalana. Els lloretencs han encaixat dues derrotes en dues jornades, un fet que no s’havia produït mai des que militen en la categoria

L’inici de lliga del Lloret ha deixat un balanç de dues derrotes en les dues primeres jornades de la competició, una situació que fins ara, en les sis temporades anteriors que els lloretencs havien militat a primera catalana, no s’havia produït. De fet, el conjunt selvatà sempre havia aconseguit la victòria en el primer partit a casa, excepte en el curs 2014/15, que va perdre contra l’Horta en l’estrena, però va empatar a Vic en la segona jornada. “Sabíem que puntuar al camp del Sant Joan seria difícil, però dissabte passat contra el Can Vidalet confiàvem puntuar”, assegura el tècnic, Edu Urdiales.

El més positiu és que el problema que s’ha de resoldre està localitzat, i és que el Lloret s’ha avançat en els dos partits però ha vist com els rivals remuntaven. “Hi ha hagut coses positives, com ara que ofensivament estem bé, però hem de saber rematar els partits i millorar en defensa perquè hem rebut massa gols (sis) per les ocasions del rival”, diu Urdiales, que reconeix que tampoc els ajuda el fet de no poder jugar al seu camp habitual, on s’està canviant la gespa (fins llavors jugaran al Molí), “Haurem de trampejar la situació com puguem”, hi afegeix.

Diumenge, en una visita difícil a Manresa, el Lloret intentarà sumar per trencar com més aviat millor aquesta mala dinàmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)