Territorial

Grans emocions a Vilablareix

Divisió d’honor juvenil. El Girona, que ha aconseguit 15 punts de 15, capgira el gol inicial del Manacor i s’endú la victòria amb un gol de Jofre en el 92’, igual que la setmana passada

girona 2 manacor 1

GIRONA:Collet, Prado (Rodrigo, 46’), Teo, Uche, Pol (Mario, 56’), Cobos, Pedro Porro (Èric, 90’), Jofre, Pachón, Alejandro (Juli, 62’) i Valery.MANACOR:Aarón, Lucas, Àlex Ramón (Àlex, 66’), Pepi, Pedro, Chando, Marcos (Llull, 66’), Servera, Borja (Jaume, 60’), Ortiz (Domingo, 83’) i Carles.GOLS:0-1 (27’) Carles. 1-1 (51’) Valery. 2-1 (92’) Jofre.ÀRBITRE:García Rosel.T.G.:als locals Prado, Pol i Jofre; i als visitants Marcos i Ortiz.

El Girona continua líder i comptant els seus partits per victòries tot i estar ben acostumats a patir, i és que per segon partit consecutiu els d’Àlex Marsal van haver de capgirar el gol inicial del seu rival, en aquest cas el Manacor.

Els gironins no van tenir una tarda gens fàcil. El Manacor va sortir amb les idees clares, molt ben ordenat en defensa i aprofitant la velocitat dels seus dos davanters. El pes del partit va ser totalment per al Girona, però li va ser molt difícil crear ocasions de gol. El pla dels balears va sortir a la perfecció i és que en la primera ocasió van aprofitar un mal refús de la defensa gironina per avançar-se en el marcador amb un gol de Carles (27’).

El gol del Manacor va fer que en la segona part el Girona sortís a fer un pas endavant, amb un canvi ofensiu i situant l’extrem Valery de lateral. Va donar resultat ben ràpid. Valery va agafar la pilota al mig del camp, va fer dos driblatges i va fer el gol de l’empat amb un cacau des de trenta metres a l’escaire. L’empat va embogir el partit, que es va convertir en un vaivé constant. Els dos equips van disposar d’ocasions per avançar-se, tot i que els gironins van ser els més insistents. Quan l’empat ja semblava fet, Teo va enviar una passada llarga a l’esquena de la defensa que Jofre, ràpid i murri, va convertir en el 2-1 que va fer esclatar d’alegria els gironins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)