2a divisió A

La picaresca de De la Barrera

Expulsat. El tècnic de la Cultural s’exposa a una sanció greu per haver tallat una conducció d’un jugador de l’Albacete de Martín Monreal

Quan Bíttolo es disposava a iniciar un atac a prop de la banqueta de la Cultural, va aparèixer un peu per tallar la pilota. No era el de cap jugador rival, si no el de Rubén de la Barrera, tècnic del conjunt lleonès, que va ser immediatament expulsat i que ara s’enfronta a una sanció d’entre quatre i dotze partits.

El darrer precedent en què el comitè de competició va sancionar una jugada similar va ser el d’Enrique Martín Monreal, que precisament va viure la jugada de De la Barrera de ben a prop, concretament des de la banqueta rival, ja que actualment és l’entrenador de l’Albacete. Aleshores Martín Monreal, entrenador del Leganés la temporada 1999/00, va ser sancionat amb deu partits i 500.000 pessetes per una acció similar. “Jo considerava que la pilota havia sortit i volíem servir ràpid per intentar guanyar el partit, i així ho ha entès l’àrbitre també”, va manifestar De la Barrera en acabar el partit. Demà, el tècnic coneixerà la sanció del comitè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)