2a divisió A

La Unió, el Sabadell i el Llagostera posaran a prova el Peralada

2a divisió B. Els xampanyers afegeixen el Figueres, el Sabadell i el Llagostera a la llista i tanquen una pretemporada d’exigència

La pretemporada del Peralada serà de molta exigència, ja que tots els rivals seran de tercera divisió cap amunt, excepte el Palamós. A banda del partit al camp del degà i el de Salou contra el Nàstic, que ja se sabien, els xampanyers visitaran els camps del Figueres i el Llagostera el dissabte 4 d’agost i el diumenge 12 d’agost, respectivament, i rebran la visita del Sabadell el dissabte 11 d’agost en l’únic partit que els de Chicho jugaran al seu camp un cop acabades les obres d’ampliació del terreny de joc.

La planificació, això sí, podria variar segons l’evolució de l’equip en la copa Catalunya, ja que si supera la primera eliminatòria no jugaria contra el Figueres. En cas de superar la segona, també hi hauria canvis.

Nàstic-Peralada 21/7
Cerdanyola-Peralada 28/7*
Figueres-Peralada 4/8
Palamós-Peralada 5/8
Peralada-Sabadell 11/8
Llagostera-Peralada 12/8
*
1a eliminatòria de la copa Catalunya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)