3a divisió FEF

La revolució des de baix

Ocasió. Els equips de la part baixa comencen a despertar i amenacen el gran inici dels millors pressupostos de la categoria. Avui, tindran una oportunitat per refermar la reivindicació

Després d’un inici en què els favorits a la promoció d’ascens es van posicionar aviat en els llocs aristocràtics de la taula i on els candidats a lluitar per la salvació romanien a baix, les dues darreres jornades han remogut aquesta tendència. La taula classificatòria ensenya diferències minses –tret del Prat– i alguns equips han fet saltar la banca col·locant-se en la zona mitjana, preparats per amenaçar els grans pressupostos de la categoria. Avui, bona part d’aquests equips tenen l’oportunitat d’assentar aquesta revolució.

Un d’ells és l’Europa que malgrat ser un dels equips cridats a ser en la meitat alta, va tenir un mal inici. Aquesta jornada la visita a l’Olímpic de Terrassa se li presenta com una oportunitat única per reduir distàncies amb un dels favorits. Els escapulats, a més, arriben després de descansar aquesta jornada i se les heuran contra un equip que viu un ambient enrarit, amb moltes crítiques del seu públic, després de perdre el seu primer partit la passada jornada contra l’Horta, amb una errada en la sortida de pilota. “Va ser una derrota que ens arriba en bon moment perquè es converteix en un toc d’atenció. Però jo els veig entrenar-se cada dia i estic convençut que ho farem bé”, manifestava el tècnic vallesà Cristian Garcia.

El Sants és un altre dels equips que es vol reivindicar aquesta jornada aprofitant l’embranzida que li han donat les dues darreres victòries a domicili. Al davant tindrà, això sí, un altre dels equips més en forma de la competició, l’Hospitalet. Els riberencs van a la recerca del lideratge, en què el Prat no ha mostrat cap signe de flaquesa.

El Santboià, el seu rival avui, no ha demostrat ser capaç de competir contra un equip de l’altura dels potablava fins ara però els vermells confien en les seves possibilitats al Joan Baptista Milà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)