El Llagostera continua intractable al municipal

3a divisió. Quarta victòria en quatre partits a casa dels d’Oriol Alsina, que superen l’Horta amb gols de Sascha, Pol Gómez i Moussa

llagostera 3 horta 1

LLAGOSTERA:Marcos, Aimar, Amantini, Viale, Pol Gómez, Bigas, Pitu (Yeray, 82’), Moussa, Crespo (Maik Molist, 64’), Gil Muntadas i Sascha (Sergi Arimany, 79’).HORTA:Eric, Guillem, Casti, Javi, Vives (Jordan, 70’), Marc Río (Domingo Berlanga, 57’), Adri, Narcís Barrera (Carricondo, 83’), Saúl, Genís i Carlos Gilbert.GOLS:1-0 (9’) Sascha. 2-0 (42’) Pol Gómez. 2-1 (53’) Narcís Barrera. 3-1 (75’) Moussa.ÀRBITRE:Muñoz Vaquero.T.G.:als locals Sascha, Aimar i Maik; i als visitants Javi Morales i Blasco.T.V.:Cap.PÚBLIC:582 espectadors al municipal de Llagostera.

El Llagostera torna a ser el d’anys enrere, que feia del municipal un autèntic fortí. I és que ahir el conjunt dirigit per Oriol Alsina va tornar a sumar els tres punts davant de la seva afició, aquesta vegada superant l’Horta per 3-1, i de moment ha guanyat els quatre partits que ha jugat a casa aquest curs. Els locals ja guanyaven 2-0 en el descans gràcies als gols de Sascha i Pol Gómez, mentre que en la segona meitat Narcís Barrera va retallar distàncies per a l’Horta i Moussa va situar el definitiu 3-1 en el marcador.

El Llagostera ja va començar el partit amb força, amb un primer xut de Moussa que va sortir fregant el pal. L’inici fulgurant dels d’Oriol Alsina va tenir el premi als nou minuts, quan Sascha va aprofitar una passada de Gil Muntadas per definir en l’un contra un amb el porter. Arran del gol l’Horta va intentar fer un pas endavant, però sempre es va trobar un Llagostera molt ben plantat al darrere, ahir amb la novetat del debut d’Amantini. Llavors va ser Gil Muntadas qui va poder ampliar distàncies per al Llagostera, però va topar amb una bona intervenció del porter de l’Horta, Eric. Qui no va perdonar va ser Pol Gómez abans del descans, quan el futbolista va culminar amb el cap una jugada d’estratègia (43’).

Només de començar la represa l’Horta de Nacho Castro va disposar d’una doble ocasió, però primer Aimar Moratalla i després el porter Marcos van refusar el perill. Qui no va perdonar va ser Narcís Barrera, que va retallar distàncies amb una rematada dins de l’àrea (53’).

Llavors el Llagostera va intentar reaccionar amb un xut de Pitu, abans que Moussa tanqués el partit marcant el 3-1 amb un espectacular xut des de lluny (75’).

ARRIBAR I MOLDRE

L’experimentat Amantini va debutar com a titular amb la samarreta del Llagostera

Els gols els estem fent molt repartits, i és important que tots els nostres jugadors sumin
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Estic molt content, perquè hem guanyat un molt bon equip com és l’Horta. Hem guanyat tots els partits a casa i això ens fa més forts