3a divisió FEF

Tensions per resoldre

Es trencarà? Tres duels directes en la part alta determinaran si els favorits continuen estirant la taula classificatòria o si cediran a les pressions de la zona mitjana-alta de la classificació

La imbatibilitat del Prat ha fet apujar el nivell dels grans favorits al primer lloc que mantenen un ritme infernal. En canvi, el grup que aspira a la quarta posició amb prou feines està podent resistir en una classificació que a poc a poc es va trencant. Avui hi haurà tres duels decisius entre equips pertanyents a aquests dos grups que els enfrontarà directament i sobre el qual es podrà determinar si la tendència inflacionista de la lliga es manté ara que s’arribarà al primer quart del campionat.

L’Europa i el Llagostera escenifiquen millor que ningú aquesta dualitat. Els escapulats volen aprofitar l’embranzida de les tres últimes victòries consecutives per penjar-se de la zona d’ascens i evitar que el Llagostera posi més diferència. “Defensarem encara millor quan els jugadors agafin alguns mecanismes que eren molt diferents del que havien treballat fins ara”, diu el tècnic de l’Europa, David Vilajoana, que ha vist com el seu equip ha encaixat set dianes en tota la lliga, tres de les quals en el partit contra el Reus B. “Han anat de menys a més clarament. Costa fer-los gols i tenen un dels jugadors més determinants de la categoria com és Cano”, explica l’entrenador del Llagostera, Oriol Alsina.

Imbatibles

Han passat vuit equips i cap d’ells ha aconseguit fer un gol al Prat. El Reus B, quart màxim golejador de la categoria, serà el següent rival dels potablava, que volen continuar accentuant diferències i perllongar el seu gran estat de forma.

L’Horta també vol continuar fent-se fort a casa, on ha disputat quatre partits aquesta temporada i els ha guanyat tots quatre. Els jugadors de Nacho Castro s’han d’enfrontar al Granollers, que tot i que ha empatat les dues últimes jornades ja en fa quatre que no coneix la derrota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)