3a divisió FEF

El Vilafranca allarga el seu bon estat de forma

Per la mínima. La Pobla amb prou feines va inquietar el porter Miguel Ramos

vilafranca 1 pobla maf. 0

VILAFRANCA:Miguel Ramos, Oscar Sierra, Fontanils, Pelegrín, Via, Díez, Boira, Escofet (Escamilla, 87’), Oribe, Gestí (Guti, 69’) i Rosillo (Vadillo, 93’).POBLA MAFUMET:Arturo, Tomás, Roger, Víctor, Cardona, Alberto, Jesús, Koné (Cissé, 82’), Ralph, Montero i Joel Marín.GOL:1-0 (23’) Escofet.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:als locals Fontanils, Boira i Díez; als visitants Cardona i Joel Marín.PÚBLIC:250 espectadors al municipal de Vilafranca.

Segona victòria consecutiva, i la primera al municipal, del Vilafranca, que aferma el seu bon estat de forma contra un rival d’altura, la Pobla de Mafumet. El degà penedesenc no només va acosneguir els tres punts sinó que, a més, va ser superior al filial del Nàstic al llarg dels noranta minuts. Els grana, això sí, no es van rendir fins que l’àrbitre va assenyalar el final. La victòria dels locals es va fonamentar en la diana d’Escofet, que va aprofitar un xut de Rosillo a la creueta per superar Arturo. A partir d’aquí, els visitants pràcticament no van generar cap ocasió de perill tot i que van pressionar, especialment en els últims deu minuts, sense el premi de l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)