Un gol en l’afegit atura la ratxa de l’Horta a casa

Insistència visitant. El Granollers no es dona per vençut i obté la diana en el tram final

HORTA 1 GRANOLLERS 1

HORTA:Alcaraz; Guillem, Saúl, Javi Morales, Genís; Casti, Vives, Lledó; Nahuel (Gilbert, 71’), Domi (Jordan, 59’) i Barrera (Llovera, 79’).GRANOLLERS:Sergio; Pastells, Víctor, Cañaveras, Pujol; Martí Soler, Ines (Darbra, 81’), Joel Sánchez (Ricky, 68’), Molins; Kilian (Raúl Torres, 68’) i Civil.GOLS:1-0 (24’) Barrera. 1-1 (92’) Dabra.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:als locals Javi Morales, Adri Lledó, i Genís, i als visitants Martí Soler, Joan Inés i Pau Darbra.T.V.:al visitant Martí Soler per doble groga (61’); al local Genís per doble groga (71’).COMENTARI:L’Horta va trencar la seva ratxa de victòries al Feliu i Codina contra un bon Granollers que va saber aprofitar els minuts finals, en què els locals es van quedar amb un home menys per la lesió de Gilbert quan no quedaven canvis. Prèviament, l’expulsió de Genís havia igualat la de Martí Soler. L’enfrontament va ser equilibrat fins que en el minut 24 Narcís Barrera va engaltar una volea perfecta per fer avançar els blanc-i-negres. A partir del gol local, els barcelonins es van assentar millor al camp. Tot indicava que els de Nacho Castro tornarien a sumar els tres punts a casa fins a la rigorosa expulsió de Genís i la lesió de Gilbert, que van deixar pas a uns minuts d’inferioritat numèrica local que el Granollers va acabar aprofitant. A força de creure-hi, Guillem Pujol va deixar la pilota endarrere per a Pau Darbra, que va marcar el gol final de l’empat.