3a divisió FEF

El Llagostera i Lucas Viale, en estat de gràcia

3a divisió. Els d’Oriol Alsina, ja segons, van guanyar al camp de l’Europa (2-3) amb un doblet del central Lucas Viale, pitxitxi inesperat de l’equip amb quatre dianes

El Llagostera d’Oriol Alsina ha començat la temporada a tot gas, i diumenge va sumar una altra victòria, aquesta vegada al camp de l’Europa (2-3), i ja és el segon classificat, amb 19 punts després de les primeres nou jornades de lliga (sis triomfs, un empat i dues derrotes que deixen els gironins a només dos punts del líder, el Prat). La victòria va ser treballada fins al final i amb un clar protagonista, el central Lucas Viale, que va marcar un doblet i va donar la victòria al seu equip amb un golàs de falta en el temps afegit. Viale, en estat de gràcia, és el sorprenent pitxitxi del Llagostera amb quatre gols.

“Hem tret bons resultats des de principi de curs i estem en la bona línia. A més, en l’aspecte personal he tingut la sort de poder marcar quatre gols, un fet gens habitual en mi. Generalment soc un jugador de marcar pocs gols cada temporada, ja que la meva feina principal és defensar bé, però aquest any m’està entrant tot, i també vull aprofitar aquesta faceta més ofensiva”, explica l’argentí, que en una lliga com a màxim havia marcat tres gols (amb l’Hospitalet el curs 2011/12, a 2a B). Viale també destaca l’efectivitat que està tenint el Llagostera en les accions d’estratègia, com per exemple en els tres gols de cap a la sortida d’un corner que ha marcat ell mateix: “Quan una cosa s’entrena bé, els resultats acaben arribant. Devem ser dels equips que més gols hem marcat a pilota aturada de la categoria, si no el que més, i esperem continuar així.” Finalment, el defensa explica els motius que el van dur a renovar amb el club després de baixar a tercera: “No vaig dubtar. El mateix dia que vam baixar vaig dir a la meva dona que em volia quedar, perquè aquí m’hi sento molt a gust.”

EL PROTAGONISTA

La meva feina principal és defensar bé, però aquest any m’està entrant tot, i també vull aprofitar aquesta faceta més ofensiva
Que ens funciona l’estratègia? Quan una cosa s’entrena bé, els resultats acaben arribant
Lucas Viale
central del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)