3a divisió FEF

Sergio Álvarez, potencial en atac per a la Unió

3a divisió. El davanter fitxa finalment pel Figueres després que a l’estiu els problemes del club d’origen en dificultessin la rescissió

El davanter Sergio Álvarez va ser el fitxatge estel·lar del Figueres a l’estiu però diversos problemes econòmics del seu club d’aleshores, l’Acierale italià, en van impedir la sortida direcció a Vilatenim. Ara, gairebé quatre mesos després, els desitjos del futbolista s’han fet realitat i l’atacant veneçolà podrà reforçar el conjunt figuerenc. De fet, Sergio Álvarez ja fa uns dies que està entrenant-se sota les ordres de Joan Esteva, i en espera que arribi la documentació perquè pugui ser donat d’alta com a futbolista en la tercera divisió, tot indica que el Figueres podrà comptar amb ell aquesta mateixa jornada al camp del Terrassa.

Amb la incorporació de Sergio Álvarez a la disciplina blanc-i-blava, el Figueres veu com en pocs dies el potencial ofensiu de l’equip ha augmentat exponencialment: abans de la jornada de descans que ha viscut l’equip, va arribar a la plantilla un davanter contrastat com és Xavi Ferrón, i ara ho farà un davanter centre pur com Sergio Álvarez.

Per als aficionats al futbol gironí, Sergio Álvarez és un vell conegut, ja que va destacar primer en el Farners –amb cinc gols en els últims 10 partits de lliga–, i després a l’Olot, on els seus 14 gols en 36 partits van ser molt importants en la temporada de l’ascens dels de la Garrotxa a 2a B amb Ramon Calderé a la banqueta.

LA XIFRA

14
gols en 36 partits
va marcar amb l’Olot Sergio Álvarez a tercera divisió en el curs 2016/17.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)