L’Horta no deixa cap opció en el derbi barceloní

Domi, determinant. Els del nord de Barcelona s’emporten rotundament el duel amb una gran actuació del davanter Domi, autor d’un doblet

horta 3 sants 0

HORTA:Carles Santaló; Guillem, Casti, Javi Morales, Genís (Nahuel, 70’); Galeano, Vives (Carricondo, 77’), Adri Lledó, Jordan, Domi i Ferran Tacón (Marc Río, 75’).SANTS:Nacho, Alberto (Lage, 46’), Picolo, Guille, Navarro, Gala (Borrull, 46’), Fabre, David Cura, Sumarroca (Crivillés, 63’), Mario Cantí, i Lluís.GOLS:1-0 (31’) Domi. 2-0 (33’) Domi. 3-0 (53’) Casti de penal.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:als locals Vives, Genís, Casti, Javi Morales, Galeano i Lledó; als visitants Guille, Gala, Navarro, Lluís, Borrull i Picolo.T.V.:al tècnic local, Nacho Castro.

No hi va haver gaire història en el derbi barceloní que va enfrontar l’Horta i el Sants al Feliu i Codina. El conjunt de Nacho Castro va dominar un enfrontament en què va brillar Domi, que va capitalitzar el protagonisme local i va encarrilar l’enfrontament amb un doblet abans del descans.

Amb el Sants vestint la segona samarreta de l’Horta per disputar el partit, el derbi ja va començar a donar símptomes que seria completament per als del Guinardó. Primer Domi amb un llançament de falta que va tocar al pal abans d’entrar, en el 31’ va avançar el seu equip. Dos minuts després, el davanter va tornar a marcar creuant una gran rematada que va finalitzar a la xarxa de la porteria defensada pel Sants.

A la segona part, s’esperava una reacció dels visitants però van ser els de Nacho Castro els qui van tornar a veure porteria i van deixar el partit més que sentenciat; Casti va transformar el gol de la tranquil·litat per a l’Horta. Els visitants van intentar-ho fins al final, però l’equip local es va tornar a mostrar molt sòlid i contundent a casa.