1a femenina

Rúbrica amb més superioritat

Champions League femenina. El Barça, que ja havia resolt l’eliminatòria amb el 5-0 de l’anada, torna a vèncer i jugarà els quarts

GLASGOW C. 0 BARÇA 3

GLASGOW CITY:Alexander; Leanne Ross, Girasoli, Joanne Love, Docherty; Lauder (Cunningham, 84’), Crichton, Samantha Kerr; Ivanusa, Howat (McLintock, 79’) i Abbi Grant (Megan Foley, 75’).BARÇA:Sandra Paños; Gemma Gili, Andrea Pereira, Mapi León (Leila, 52’), Melanie; Vicky Losada (Bussaglia, 60’), Patri Guijarro, Alexia; Andonova (Candela, 67’), Duggan i Andressa Alves.GOLS:0-1 (13’) Duggan. 0-2 (48’) Alexia. 0-3 (51’) Duggan.ÀRBITRE:Désirée Grundbacher. No va mostrar cap targeta.

El Barça, que ja havia resolt l’eliminatòria amb el contundent 5-0 de l’anada, va tornar a derrotar ahir el Glasgow City i es va classificar per als quarts de final de la Champions League. Així, el blaugrana serà un de les vuit equips que el 9 de novembre estarà en el sorteig dels quarts de final, que es disputaran el mes de març. En el mateix sorteig quedaran definits els encreuaments de les semifinals.

El Barça va dominar el partit d’entrada i no va trigar a marcar, en una passada llarga d’Andrea Pereira culminada per Toni Duggan. Molt superior, l’equip blaugrana va continuar amb el partit sota control, fent circular la pilota, buscant les bandes i aproximant-se sovint a l’àrea rival. Abans del descans, Patri Guijarro, de cap, i Andonova, Duggan i sobretot Alexia, amb xuts des del límit de l’àrea, van estar a prop del segon gol.

El Barça va trobar l’efectivitat en els primers minuts de la segona meitat, amb dos gols seguits, d’Alexia i Duggan. Com era de preveure, i amb les escoceses més pendents de no rebre més gols, el ritme del partit va decaure, però tot i això el Barça va continuar aproximant-se a l’àrea de la portera Alexander, que es va lluir en un xut d’Alexia.

Brondby - Kvinner 0-2 (1-1)
Olympique Lió - Ajax 9-0 (4-0)
Bayern - Zurich 3-0 (2-0)
Fiorentina - Chelsea 0-6 (0-1)
PSG - Linköpings 3-2 (2-0)
Atlético - Wolfsburg 0-6 (0-4)
Slavia Praga - Rosengard 0-0 (3-2)
Glasgow City - Barça 0-3 (0-5)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)