1a femenina

El repte agafa forma

UEFA Women’s Champions League. El Barça torna a ingressar en el selecte grup dels millors vuit equips del continent. El sorteig dels quarts de final es farà divendres vinent

No hi va haver sorpresa en els vuitens de final i el Barça tornarà a enfrontar-se contra les millors en la pròxima eliminatòria de la Champions League. El nivell dels equips en aquest punt del campionat puja com l’escuma i les blaugrana estan al davant del seu gran objectiu de la temporada: passar a semifinals de la Champions. Els equips favorits no han fallat i ja estan esperant el sorteig que es farà divendres vinent.

Serà un sorteig pur, sense restriccions, i en el qual ja quedarà determinat el camí cap a la final que es disputarà a Budapest, el 18 de maig. La competició, però, s’atura perquè fins al 20 o 21 de març no es disputarà l’encreuament de quarts (a doble partit) i fins al 20 d’abril no es jugaran les semifinals. El Barça, però, continua el seu camí. “L’objectiu [de la tornada contra el Glasgow] era adaptar-nos a les circumstàncies i ho hem fet. Per això estem satisfets”, va indicar el tècnic blaugrana, Fran Sánchez, que va veure com el seu equip passava d’eliminatòria amb un solvent 8-0 total.

Barça Catalunya
Millor participació: semifinals (2017)
Bayern de Munic Alemanya
Millor participació: quarts (2017)
Chelsea Anglaterra
Millor participació: semifinals (2018)
LSK Kvinner Noruega
Millor participació: quarts (2019)
Lió França
Millor participació: campió (5)
París Saint-Germain França
Millor participació: final (2017)
Slavia de Praga Rep. Txeca
Millor participació: quarts (2018)
Wolfsburg Alemanya
Millor participació: campió (2)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)