1a femenina

Un sorteig benigne

UEFA Women’s Champions League. El Barça evita els pesos pesants i s’enfrontarà al Kvinner, campió de la lliga noruega, en els quarts de final

Si el Barça hagués pogut triar els emparellaments en el sorteig dels quarts de final de la Champions femenina, segurament l’elecció de l’equip blaugrana no hauria distat gaire del que van determinar els bombos. A diferència de la temporada passada, en què la sort li va donar l’esquena, el conjunt que entrena Fran Sánchez va tenir la fortuna de cara i s’enfrontarà a un rival a priori accessible com el Kvinner de Lillestrom, últim campió de la lliga noruega. L’anada es jugarà al Miniestadi el 20 o 21 de març i la tornada una setmana després, a Noruega. Si el Barça fa els deures i aconsegueix el bitllet per a les semifinals, accedir a la final seria factible, ja que li tocaria enfrontar-se o bé a l’Slavia de Praga o bé al Bayern. I és que tots els pesos pesants –l’Olympique de Lió, el Wolfsburg i el PSG– han quedat a l’altra banda del quadre.

Les sensacions que hi ha al vestidor, amb tot, són molt positives. Ningú no canta victòria, sobretot tenint en compte l’ensurt que van tenir en els setzens de final contra el BIIK Kazygurt, però haver pogut evitar els grans equips del continent és un fet que es valora positivament. “Estem contentes amb el sorteig, però tot i això crec que no serà una eliminatòria fàcil, ja que el Kvinner ha eliminat les campiones de Rússia –Zvezda Perm– i el Brondby,” explicava ahir Natasa Andonova, que valora positivament el fet de jugar primer al Miniestadi: “Això és bo, juguem molt millor a casa i crec que si aconseguim un bon resultat aquí, després en la tornada serà més fàcil.”

El fet d’estar a la part del quadre més senzilla, d’altra banda, genera expectatives en una plantilla configurada sobretot per guanyar la lliga però que no amaga la seva ambició a Europa. Andonova ho té clar: “No estar al grup on hi ha l’Olympique i el Wolfsburg és una motivació extra. Si guanyem el Kvinner ens enfrontarem al Bayern o l’Slavia, que són bons equips però no tant com els altres dos.”

QUARTS DE FINAL
(20/21 i 27/28 de març)
1. Slavia de Praga - Bayern 2. Barça - LSK Kvinner 3. Olympique de Lió - Wolfsburg 4. Chelsea - PSG
El Barça jugarà l’anada al Miniestadi i la tornada a Lillestrom.
SEMIFINALS
(20/21 i 27/28 març)
Guanyador 1-guanyador 2 Guanyador 3-guanyador 4
FINAL
18 de maig Ferencváros Stadium, Budapest (Hongria)
El Barça és a la part del quadre on no hi ha cap dels grans equips del continent
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)