1a femenina

El Barça goleja la Real Sociedad (2-5)

Futbol. El partit ha quedat sentenciat en la primera part, en un inici demolidor de les blaugrana, que se situen líders a l’espera del partit de l’Atlético

Golejada del Barça per 2-5 a Zubieta contra una Real Sociedad que no ha tingut cap opció davant la piconadora blaugrana. D’aquesta manera, les blaugrana se situen líders per davant de l’Atlético, que demà juga contra el Rayo Vallecano. El festival de gols ha començat ben aviat, quan Lieke Martens ha avançat les blaugrana en el minut 6 després d’un contraatac. Les basques, però, no han trigat en empatar, aprofitant una errada de Sandra Paños, que s’ha empassat una rematada de Carla Bautista. El Barça, que no volia ensopegar després d’imposar-se diumenge a l’Atlético, ha respòs amb l’1-2, obra de Toni Duggan després d’una passada en profunditat d’Alexia. Les de Fran Sánchez ha dominat i Martens ha fet el tercer després de batre la portera per dalt. L’equip de Fran Sánchez tenia el partit controlat però la Real Sociedad no ha abaixat el braços i Sandra Paños ha evitat el gol de Nahikari a la mitja hora de joc. Les blaugrana han sentenciat amb el gol de Duggan abans del descans, que ha situat l’1-4 després de guanyar l’esquena a la defensa i rematar una centrada de Vicky Losada.

En la represa, el ritme del partit ha baixat però tot i així s’han vist XX gols més. Aitana ha fet el cinquè del Barça amb un gran xut i Nahikari ha escurçat distàncies en aprofitar una nova errada de Paños.