3a divisió FEF

El Figueres, amb el repte de frenar l’Hospitalet

3a divisió. El rival arriba a Vilatenim amb la moral molt alta però al davant tindran una Unió que té molt clar què ha de fer per vèncer

L’Hospitalet arriba aquesta tarda a Vilatenim (16.30 h) després de protagonitzar la golejada del curs contra el Martinenc (11-0), un resultat que ben segur ha reforçat la moral d’una plantilla molt potent. El Figueres, conscient de la dificultat del partit, ha preparat a consciència la visita dels riberencs i Joan Esteva explica algunes de les idees que els seus jugadors hauran d’aplicar si volen sumar alguna cosa positiva: “Hem d’aconseguir que no estiguin còmodes a la gespa. Els hem d’intentar treure la pilota i portar nosaltres el pes del partit. És un equip molt desequilibrant ofensivament i té jugadors de molt nivell. Si no poden atacar amb facilitat i han de centrar-se més a defensar els podem posar problemes.”

El Figueres jugarà a casa després d’una setmana marcada per les inundacions a la zona de Vilatenim. “El terreny de joc està bé i les afectacions s’han produït sobretot en les instal·lacions. Ens ha afectat amb el material però l’equip no se n’ha de ressentir”, diu Esteva, que no podrà comptar amb Tena, sancionat, ni amb Joan Pons, lesionat, per intentar buscar un triomf de molt prestigi.

LA PRÈVIA

No es poden trobar còmodes en atac. Si s’han de centrar més a defensar, els podem fer mal
Joan Esteva
Entrenador del Figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)