Territorial

Un retrobament per la porta gran

1a catalana. El Lloret va trencar una dinàmica de dues jornades sense guanyar i de quatre partits a casa sense conèixer la victòria guanyant el Vilassar, l’únic equip invicte que quedava

L’arrencada del curs del Lloret és de nota, i això queda clar quan transcorregut més d’un terç de la competició els lloretencs ocupen la quarta posició en la classificació. En les cinc primeres jornades, els d’Albert Batllosera es van acostar la perfecció amb un empat i quatre victòries. El rendiment pel que fa a punts va quedar una mica frenat durant l’octubre i el novembre –5 punts de 21 de possibles–, una situació a la qual va girar full aquest diumenge amb una victòria que va suposar tota una gesta i una injecció de moral per a la plantilla lloretenca. I és que el conjunt de la Selva va vèncer el Vilassar de Mar (3-1), equip que arribava líder de la lliga al partit i que era l’únic que encara no havia encaixat cap derrota després de 12 jornades disputades.

El triomf va permetre al Lloret frenar una mala ratxa de dues jornades sense guanyar i tornar a sumar els tres punts davant la seva afició després de quatre partits com a local sense poder celebrar una victòria. El partit, a més, va tenir un punt d’èpica, ja que els lloretencs es van avançar en el marcador, el Vilassar va restablir l’empat en l’últim quart de partit però els blaus van reaccionar ràpidament i amb dues dianes en els darrers minuts –88’ i 92’– van lligar tres punts de prestigi.

Una cursa de fons

Amb 21 punts, el Lloret té feina avançada a l’hora de complir el primer objectiu del curs, la salvació, però l’experiència de la temporada passada, en què la permanència la va assolir a l’últim segon, segur que li serveix de lliçó. Ara l’equip ja pensa en el duel contra el Rubí, abans de rebre d’aquí a quinze dies un altre os com el Girona C.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)