3a divisió FEF

Un partit per reivindicar-se

3a divisió. El Figueres intentarà posar fi a una ratxa de dues derrotes i un empat visitant el Santfeliuenc (18 h), un rival directe en la zona baixa de la classificació que vol créixer com a local

El Figueres encadena tres jornades sense guanyar, amb un balanç de dues derrotes i un empat. La falta d’encert dels figuerencs en els metres finals ha estat clau perquè els de Joan Esteva no poguessin sumar algun punt més, un rendiment que els ha situat de nou en la zona baixa de la classificació. Just per sota seu, en la quinzena posició, s’hi troba un Santfeliuenc que també lluita per arribar a llocs més tranquils de la taula. “Volem tallar aquesta petita mala ratxa de resultats, i visitem un rival que tenim molt a prop pel que fa a punts. És un desplaçament complicat però tenim ganes de reivindicar-nos”, explica el tècnic de la Unió, Joan Esteva.

Precisament, el fet de jugar a Sant Feliu de Llobregat és un factor determinant ja que el Santfeliuenc ha fet del seu terreny de joc una peça clau per aconseguir la permanència, tot i que aquest any no hi està trobant el rendiment desitjat. “El rival sempre s’intenta fer fort al seu terreny de joc. Són perillosos a pilota aturada i tenen una bona combinació de jugadors amb experiència i joves amb qualitat. Són un equip intens i agressiu en el joc, i això, en un camp on hi ha pocs espais per poder combinar, hi afegeix molta dificultat”, remarca l’entrenador dels de l’Alt Empordà.

Torna Tena

A la infermeria del Figueres només s’hi manté el lesionat Joan Pons, ja que aquesta setmana l’equip recupera una de les peces fonamentals al mig del camp com és Carles Tena. El jugador només s’havia perdut 71 minuts fins a la sanció de l’últim duel.

LA PRÈVIA

Són perillosos a pilota aturada i tenen un estil de joc molt intens. En un camp amb pocs espais, la dificultat encara és més gran
Volem tallar aquesta petita mala ratxa, i visitem un rival molt proper pel que fa a punts
Joan Esteva
Entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)