3a divisió FEF

Sascha Andreu, el davanter més enllà del gol

Generador. Autor de dues dianes en el triomf contra el Castelldefels, Sascha marca i fa un treball imprescindible per al Llagostera

Sascha Andreu només s’ha perdut 114 minuts després de 17 partits de lliga, un protagonisme que fa evident la seva aportació en l’engranatge del Llagostera. Aquest dissabte, el rendiment es va traduir en dos gols que van ajudar els d’Oriol Alsina a guanyar el Castelldefels per un ajustat 3-2, però el seu paper en l’equip del Gironès va més enllà de les xifres: “Estic molt content de l’últim partit. Vaig ajudar a tirar endavant un partit estrany i que se’ns va complicar i a més ho vaig fer amb gols. Per mi és important marcar, però sobretot aportar moltes més coses a l’equip”, diu el davanter, conscient que el petit terreny de joc llagosterenc és un bon hàbitat per brillar. I és que el seu potent físic, l’habilitat en el joc aeri i la capacitat per jugar d’esquena a porteria i assistir són tres de les armes del jugador que més rendiment estan donant al Llagostera: “Quan Oriol Alsina em va fitxar, sabia molt bé les meves capacitats i com en podia obtenir un benefici per a l’equip. Intento aportar treball i també gols i de moment les coses estan sortint bé”, remarca Sascha.

La força del grup

Sascha és un dels molts jugadors incorporats aquest estiu a Llagostera i des de dins al vestidor relata la rapidesa amb què el grup s’ha cohesionat: “Per sort he estat en grans vestidors i aquest n’és un altre. S’ha fomentat fer activitats per fer més grup i crec que ha funcionat. Hi ha bons jugadors, però també bones persones i això també es nota al terreny de joc”, explica el davanter.

EL PROTAGONISTA

Per mi és important marcar, però sobretot aportar moltes més coses a l’equip
Sascha Andreu
Davanter del Llagostera

Avui, rotacions en el duel de copa

El Llagostera afronta avui a casa (19 h) la tornada de l’eliminatòria dels setzens de final de la copa federació contra el Peña Deportiva Santa Eulària. En el partit disputat a Eivissa fa quinze dies, el resultat va ser d’empat a zero, un fet que dona més rellevància al duel que es juga en territori gironí. A les baixes per lesió conegudes de Maymí, Pitu i Arimany s’hi afegeix Cunill, amb molèsties al genoll. El Llagostera aprofitarà per fer rotacions i provar homes del filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)