3a divisió FEF

Una cita per a somiadors

Copa. El Sant Andreu visita el Metropolitano amb el desavantatge mínim de l’anada (0-1) però amb l’objectiu d’aprofitar alguna oportunitat per fer patir l’Atlético i disputar-li la classificació

“En el partit d’anada ens vam guanyar visitar el Metropolitano no només a viure l’eliminatòria sinó també a plantar-hi cara.” L’entrenador del Sant Andreu té molt clar quina és la consigna que han de seguir els seus homes, després de perdre per la mínima (0-1) en una anada en què van oferir una gran imatge i van estar a punt d’empatar en el tram final. La sensació que hi ha a la plantilla és que la visita d’aquest vespre al Wanda és una d’aquelles experiències que s’han d’assaborir i disfrutar, perquè és única per a un equip de tercera divisió, però tothom té clar que per fer-ho cal oferir una imatge competitiva. El gen de la batalla és innegociable i, tot i que tothom és conscient que classificar-se per als vuitens de final seria gairebé un miracle, de fe no en falta.

El Sant Andreu, això sí, s’haurà d’abstraure d’un moment molt delicat en la lliga per oferir una versió competitiva. I és que, tot i que l’Atlético reservarà alguns dels seus referents, l’onze que saltarà a la gespa serà molt competitiu. El Cholo no vol sorpreses. Sigui quina sigui l’alineació dels colchoneros, Mikel Azparren té molt clar que al davant hi tindran un rival que tindrà fam: “Tenen l’entrenador més competitiu que existeix al món i segur que ningú no jugarà caminant, per molt que al davant hi tinguin un equip de tercera divisió.”

La gran arma amb què compta l’entrenador navarrès en la cita d’avui és el factor emocional. Tothom al Sant Andreu vol viure el partit. “Ells son tan superiors en recursos, en plantilla, en cos tècnic, en entrenador i en tot, i hem de tenir l’humilitat de reconèixer-ho”, diu Azparren, que hi afegeix: “Això sí, potser un punt en què els podríem superar és la il·lusió que té un equip de tercera divisió quan juga contra un altre de primera.” L’entrenador, que recupera Llamas però tindrà la baixa de Ton Alcover, creu que serà determinant saber-se tapar, però sense renunciar a buscar la porteria d’Adán: “No podem anar només a defensar. Hem de saber patir en alguns moments, però també buscar la porteria contrària.”

L’AVANTMATX

En l’anada ens vam guanyar no només viure la tornada, sinó també plantar-hi cara
Mikel Azparren
ENTRENADOR DEL SANT ANDREU
El partit de copa té molt de valor pel que vindrà, serà una oportunitat per als que han jugat menys
Diego Pablo Simeone
ENTRENADOR DE L’ATLÉTICO

Depressió després del partit d’anada

La bona imatge que va mostrar el Sant Andreu en el partit d’anada va anar succeïda de les pitjors setmanes que ha viscut l’equip en els últims mesos en la lliga (en copa Catalunya, en canvi, els quadribarrats han arribat a la final). Així, després del 0-1 al Narcís Sala, els de Mikel Azparren han disputat cinc partits de lliga, en què tan sols han rascat 2 punts: han passat de ser cinquens a ser catorzens, a 9 punts de la zona d’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)