3a divisió FEF

A la meitat del trajecte

3a divisió. En la darrera jornada de l’any, que coincideix amb l’última de la primera volta, el Prat busca reenganxar-se a dalt, mentre que el Santboià i el Martinenc estan obligats a guanyar

Acaba l’any i acaba la primera volta. Amb la classificació més o menys definida en tres grans blocs i amb l’Hospitalet proclamat campió d’hivern, en la zona alta el Prat té una oportunitat daurada per tornar-se a unir a la lluita pel lideratge després de l’ensopegada ahir dels dos primers classificats. A més, amb l’empat del Reus B, el Terrassa i l’Horta poden tancar el 2018 en zona de promoció d’ascens. En la zona baixa, al Martinenc i al Santboià només els queda sumar de tres en tres si no volen que la segona part del curs se’ls faci molt llarga.

Després d’empatar la setmana passada al camp del Vilafranca, el Prat sap que una victòria contra el Cerdanyola el deixaria altre cop ben a prop de la primera posició. Per al duel, Pedro Dólera tindrà les baixes d’Andreu Guiu i Héctor Rodríguez, tots dos lesionats, mentre que a l’altre bàndol, Toni Carrillo no podrà comptar ni amb Uri Escabrós i Arnau, per lesió, ni amb Àlex Torres, que compleix l’últim partit de sanció.

Amb unes altres necessitats de punts, Piti Belmonte afrontarà el seu primer partit a casa després del seu retorn al Santboià, amb l’obligació d’aconseguir els tres punts si no vol quedar despenjat. Els vermells fa un munt de partits que no guanyen –acumulen cinc derrotes seguides– i se les veuran amb un Santfeliuenc que en cas de victòria faria un gran pas per allunyar-se de la zona perillosa de la taula. Jota (Santboià) i David López (Santfeliuenc) es perdran el partit per sanció. Tampoc podrà jugar, per acumulació de targetes, Jandro, del Martinenc. Els vermells, a més, segueixen amb el seu referent en atac, Roland Garrós, lesionat, però comptaran amb el reforç de Mario Victorio, fitxat aquesta setmana, per mirar de capgirar, en el derbi contra l’Horta, una situació dramàtica: 1 punt dels darrers 36.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)