3a divisió FEF

El Cerdanyola es queda curt tot i els tres gols

Revolucions altes. El Prat no pot contenir l’eficàcia davant de la porteria del conjunt vallesà, que es queda amb la mel als llavis en el tram final

PRAT 3 CERDANYOLA 3

AE PRAT:Andrés, Salva, Cárdenas (Carlos García, 45’), Ricarte, Fede, Putxi, Padilla, Àlex Pla, Toni Larrosa (Pedro Bravo, 70’), Sergi Moreno, Zárate (Poves, 78’).CERDANYOLA:Briones, Pitu, Alberto, Dani Martí, David López; Rubén, (Albert López, 64’), Roger, Aliaga, De la Torre (Guille Torres, 87’), Javi López, Carlos Cano.GOLS:1-0 (10’) Larrosa. 1-1 (13’) Cano, de penal. 1-2 (23’) Javi López. 2-2 (25’) Pla. 2-3 (32’) Cano. 3-3 (57’) Zárate.ÀRBITRE:Bureu Méndez.T.G.:Als locals Fede, Putxi, Pedro Bravo i Pla, i als visitants Alberto, Javi López, De la Torre, Carlos Cano i Roger.PÚBLIC:Uns 300 espectadors al municipal Sagnier.

El Cerdanyola va estar a punt de pescar en un dels camps més difícils de la lliga, on va marcar tres gols. El darrer partit de l’any al Sagnier, va deixar sis dianes, un fet sorprenent fins i tot per als més optimistes. Els vallesans van signar tres dianes en el primer temps i van poder augmentar la renda en la segona meitat i endur-se el triomf, però el Prat va contenir els atacs i va signar l’empat.

Toni Larrosa va inaugurar el marcador aprofitant una gran passada de Sergi Moreno. Un minut després, l’àrbitre va assenyalar penal i Carlos Cano va complir amb la tradició de marcar al seu exequip a l’estil Panenka. El Cerdanyola no es va conformar amb la igualada: Roger va veure la desmarcada de Javi López, que no va perdonar amb un xut creuat. Sense temps per assaborir la remuntada verd-i-blanca, Àlex Pla va empatar posant el cap en una acció assajada. Ambdós equips, increïblement efectius en la davantera, van mantenir les revolucions buscant una nova sacsejada. Carlos Cano va guanyar una carrera a Ricarte i va definir a la perfecció per posar un impactant 2-3 en mitja hora de partit.

En la segona meitat, el Prat li va posar pausa i va portar la iniciativa. Els locals es van apropar a l’empat i el van aconseguir amb una centrada d’Àlex Pla tocada lleugerament per Éric Zárate. En la darrera mitja hora, els locals van dominar, però qui va ser més a prop de marcar va ser De la Torre amb una falta magistral que va repel·lir el travesser.

Darrer partit de Bessone

El defensa tanca una etapa de quatre temporades al Prat. El seu destí, l’Andorra de Piqué.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)