3a divisió FEF

Malgrat tot, primers

Campions d’hivern. L’Hospitalet sobreviu a una mala dinàmica pròpia i a la ferotge competència del Llagostera i acaba la primera volta al capdamunt de la classificació

L’oceà de dubtes en el qual navegava l’Hospitalet fa un mes i mig ha quedat diluït. L’equip riberenc ha acabat la primera volta com a primer classificat, amb l’honorífic títol de campió d’hivern gràcies a una última ratxa increïble, amb sis victòries i un empat en els darrers set partits. L’equip riberenc semblava que queia en la jornada 15a, però ha liderat una remuntada que l’ha portat a menjar-se els torrons en la primera posició deixant enrere el Llagostera, el tirà de la lliga durant bona part de la primera volta.

El 3-0 en contra al Nou Sardenya de la jornada 15a va desencadenar una allau de crítiques a l’equip i a l’entrenador. Els riberencs estaven molt lluny del nivell que oferien els primers classificats, el Llagostera i el Prat, i a més l’equip estava en una espiral en la qual fins i tot costava veure’l competir per la quarta posició. “Érem conscients que les coses es podien millorar i es van canviar diversos aspectes, des dels entrenaments i els futbolístics fins a la gestió de grup. Petites coses que han anat resultant a poc a poc”, explica l’entrenador, Xavi Molist, que té clar que tothom ha fet una passa endavant: “Li hem vist les orelles al llop. Érem conscients que ni el cos tècnic ni els jugadors oferíem el nivell que calia i tothom ha volgut canviar la dinàmica.”

L’exigència

La ferocitat de la lluita per la primera posició encara li dona més valor a la tasca realitzada per l’Hospitalet en l’últim mes i mig, en què ha marcat 24 gols i n’ha encaixat només un. “I no només és en la primera posició, també és la lluita per la quarta. És una lliga tan competitiva que cada setmana hi ha ensurts. I hem après que hem de jugar contra cada rival al 200% perquè tots els equips estan molt ben treballats”, hi afegeix Molist que veu el seu equip ara mateix en un nivell molt alt: “En els darrers set partits l’Hospitalet gairebé no ha baixat el pistó competitiu en cap moment. Si l’ha tingut ha estat més aviat per una qüestió física que no pas per una qüestió d’actitud o futbolística.”

El tècnic, a més, celebra la primera posició, però dona una importància relativa al fet d’acabar en la primera posició al final de la primera volta: “Hem de gaudir que l’equip ara està en un moment competitivament molt alt però no serveix per a res ser primer ara si no ho ets al final de la temporada.”

LES REACCIONS

No m’afectaven. Només vaig intentar transmetre tranquil·litat a la plantilla sabent que calia canviar alguns aspectes
Futbolísticament tenim diversos registres i l’equip, en competició, no ha abaixat mai el pistó en els darrers set partits
Els jugadors han fet una passa endavant que ens ha permès de ser on som ara mateix
Xavi Molist
entrenador de l’hospitalet
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)