3a divisió FEF

El Martinenc resisteix bé el domini de l’Horta

Sense gols. Els del Guinardó sumen una setmana més sense veure porteria, però van saber contenir el poder ofensiu del conjunt visitant

MARTINENC 0 HORTA 0

MARTINENC:Uri Vives; Peque (Cardete, 59’), Villegas (Mario Victorio, 46’), Ivan Rodríguez; Kilian, Édgar, Ramon Suárez, Kamal; Rovira i Javi Sánchez (Adri Felius, 77’).HORTA:Santaló; Guillem, Javi Morales, Castillo, Genís (Adri Arenas, 74’); Galeano, Micaló (Adri Lledó, 66’), Vives; Jordan, Marc Rio (Nahuel, 58’) i Gilbert.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:als locals Ivan Rodríguez, Édgar, Cardete i Uri Vives; i als visitants Javi Morales, Castillo i Adri Lledó i Domi quan eren a la banqueta.PÚBLIC:Uns 600 espectadors.

Enfonsat en la taula, de ben poc li serveix un punt al Martinenc, però vista la seva trajectòria i la incapacitat per marcar gols, l’empat és una bona notícia davant un Horta que va perdre la possibilitat de tancar la primera volta en la zona de promoció.

Els de Nacho Castro van voler deixar clara la seva millor situació en la taula amb un inici molt fort que va estar a punt de ser premiat quan el porter Uri Vives va donar un ensurt a la parròquia local amb un mal refús amb el peu. A partir d’aquí, però, el Martinenc va viure els seus millors minuts i, a l’altra porteria, Santaló va resultar clau en dues accions gairebé consecutives: primer va volar per salvar una rematada de cap d’Édgar a la sortida d’un córner (11’), i dos minuts després va intervenir també amb èxit en un bon xut creuat de Kilian. Abans del descans, els hortencs van contestar amb un ràpid contraatac que va salvar un defensa sota pals i tancant el Martinenc en el tram final.

A la represa, els visitants van seguir dominant i el partit va començar a fer baixada cap a la porteria d’Uri Vives, però el cert és que els del Guinardó van mostrar una seguretat que no s’havia vist en altres partits. En atac, les idees van començar a escassejar, però defensivament van saber controlar l’Horta, que ho va provar sobretot per la banda d’un incisiu Jordan, però sense gaire sort. De fet, la millor ocasió va arribar en una acció a pilota aturada que cap defensa vermell va rebutjar i que Javi Morales, amb tot a favor, no va saber rematar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)