3a divisió FEF

Un horitzó molt ben definit

3a divisió. El Llagostera, que obre la segona volta rebent la visita de la Pobla de Mafumet, espera aprofitar que l’Hospitalet descansa per començar el 2019 assaltant el lideratge

La segona volta a tercera divisió coincideix amb el canvi d’any i, amb l’arribada del 2019, tot són bons propòsits. En la jornada d’aquest cap de setmana, que es disputa pràcticament tota avui –només hi ha dos partits programats per a demà–, tothom intentarà signar un inici d’any prometedor. L’equip amb més ambicions és el Llagostera, que va cedir en el darrer partit de la primera volta el lideratge a l’Hospitalet. Avui, però, el quadre del Barcelonès descansa, així que els blaugrana intentaran recuperar la solvència a casa per situar-se de nou al capdavant de la classificació. Per fer-ho, hauran de superar una Pobla molt irregular, que encadena nou partits sense guanyar fora de casa.

Un altre dels pesos pesants, el Terrassa, buscarà la victòria contra el Sants per consolidar-se en la zona de play-off. I és que la quarta plaça és la més disputada. El Reus B, l’Horta, el Vilafranca, el Granollers i l’Europa estan a prop del Terrassa i intentaran retallar diferències. A la part baixa també hi haurà garrotades. Amb el Martinenc i el Santboià enfonsats, el Castelldefels, la Fundació Esportiva Grama, el Sants i l’Ascó intentaran en la segona volta eludir el descens a primera catalana.

Demà, partidàs

Demà al migdia el Prat intentarà atrapar l’Hospitalet contra un Sant Andreu conscient que ja no pot fallar més. Un quart d’hora abans, començarà un Fundació Grama-Castelldefels també emocionant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)