3a divisió FEF

El comptador a zero

3a divisió. El Llagostera comença la segona volta contra la Pobla amb el repte de mantenir-se a dalt de tot

El Llagostera ha superat l’equador de la lliga amb un rendiment excel·lent i aquest migdia (12 h) els d’Oriol Alsina comencen el camí cap al tram decisiu de la temporada rebent la Pobla de Mafumet. Al pensament dels llagosterencs hi ha l’objectiu de retrobar-se amb la victòria després que en el darrer partit del 2018 l’Ascó trenqués per primer cop la imbatibilitat dels del Gironès a casa. El rival d’aquesta jornada manté similituds amb l’únic equip que ha guanyat a Llagostera: no està transformant en punts el potencial que té en la plantilla i això fa que el filial grana es mogui en la segona meitat de la classificació. “És un rival amb grans individualitats, molta joventut i talent. Crec que és un equip molt compensat, amb noms importants en atac que coneixem bé com Moha i també amb homes forts al darrere. El joc aeri és un dels seus punts forts i serà un partit molt complicat”, assenyala Alsina.

El duel contra els del Tarragonès enceta la part decisiva de la temporada, en què el Llagostera intentarà consolidar les bones sensacions mostrades en la primera volta: “Sabem que la segona volta serà encara més difícil. Estic segur que el nostre joc encara creixerà però també veig complicat repetir una puntuació (42 punts) que és de rècord. És tot un repte que afrontem amb molta il·lusió.”

Per rebre la Pobla, el Llagostera tindrà les baixes de Maymí i Cunill –lesionats–, i del sancionat Moussa.

LA PRÈVIA

La Pobla té grans individualitats i tenen potencial tant en atac com en defensa. El joc aeri també és un punt fort i serà un duel molt difícil
La segona volta encara serà més difícil. Veig l’equip amb marge per créixer encara més
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)