3a divisió FEF

Un retorn per la porta gran

3a divisió. Èric Jiménez, Pitu Comadevall i Lucas Viale van tornar a la titularitat després d’un temps d’absència i van ser decisius en els tres gols del Llagostera contra la Pobla de Mafumet

Més enllà de la victòria contra la Pobla de Mafumet, el primer partit del 2019 va deixar tres notícies molt positives per als interessos dels del Gironès: Èric, Pitu i Lucas Viale van tornar a ser titulars en l’equip d’Oriol Alsina, deixant enrere d’aquesta manera les lesions que els van martiritzar en el tram final del 2018. A més, la reaparició dels tres efectius va anar acompanyada d’una gran actuació a títol personal que va contribuir de manera decisiva al triomf contra el filial tarragoní.

El capità torna a dirigir

Després del partit a Terrassa jugat el 25 de novembre, Pitu es va lesionar i es va perdre quatre partits. La tornada contra la Pobla va permetre tornar a veure les qualitats d’un home que sempre és decisiu i més quan el Llagostera juga a casa. I és que els tres gols blau-i-vermells van passar per les seves botes: en el primer, una pilotada en llarg va convertir-se en una segona jugada letal; en el segon, va engegar al primer toc una acció ràpida per la dreta que va finalitzar Marc Medina, i en el tercer, una falta lateral amb precisió quirúrgica va acabar amb la rematada de cap de Lucas Viale.

Pitu, generador de joc, va trobar resposta en els seus companys i entre tots ells va destacar Èric Jiménez. L’extrem va caure lesionat la primera setmana de desembre, va ser baixa dos partits i va reaparèixer contra l’Ascó però la seva millor versió es va fer esperar fins al primer duel del nou any. Un xut seu des de la frontal va convertir-se en l’1-0 i, en el segon, l’exjugador del Vilassar va fer bona la passada de Pitu i va cedir a Marc Medina el privilegi de foradar la porteria rival.

El central golejador

En el darrer partit, el Llagostera també va guanyar galons en defensa amb la tornada de Lucas Viale, que no jugava des del 2 de desembre contra el Castelldefels. A la fiabilitat defensiva, l’experimentat futbolista hi va aportar el seu característic potencial en atac: un cop de cap seu en una jugada d’estratègia va servir per tancar la victòria. Amb sis gols, Lucas Viale és el màxim golejador de l’equip superant l’encert de davanters de l’equip com ara Moussa, Sascha –n’han fet cinc– i Èric Jiménez.

Avui, repte en la copa contra el Conquense

El Llagostera disputa aquesta tarda (17.30 h) l’anada dels vuitens de final de la copa Federació contra el Conquense, un rival ben atractiu, ja que competeix en el grup 3 de la 2a divisió B. En el duel d’avui, Oriol Alsina farà rotacions amb els jugadors de la primera plantilla menys habituals en la lliga, i tal com va passar en la primera eliminatòria d’aquesta competició, els futbolistes del filial també hi tindran cert protagonisme. La tornada, a Conca, es jugarà el 23 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.