3a divisió FEF

L’Horta no falla i pot somiar

Comoditat. No hi va haver sorpreses i els de Nacho Castro van superar un Santboià que és penúltim i es queda a nou punts de la salvació

horta 2 santboià 0

HORTA:Santaló; Guillem, Javi Morales, Arnau Campeny, Genís; Galeano, Vives, Adrí Lledó; Jordan, Marc Río (Pime, 77’) i Gilbert (Narcís Barrera, 68’).SANTBOIÀ:Rafa Leva; Max Llovera, Alex Ruiz, Andrés Borges, Víctor Márquez (Pol Ros, 87’) Carlos González, Carlos Martínez, Hervías, Marc Vicente (Juanma Baeza, 67’), Guillermo Torres (Escamilla, 55’) i Caba.GOLS:1-0 (54’) Marc Rio. 2-0 (87’) Galeano.ÀRBITRE:Mancera Anton.T.G.:Als locals Adrí Lledó i Vives, i al visitant Caba.T.V.:Per doble amonestació al visitant Carlos Martínez (78’).

L’Horta va tornar a imposar el seu joc de possessió, que li va complicar molt les coses al Santboià. Amb el control de la pilota, va generar perill sobretot per la banda de Jordan, que desbordava amb facilitat. Després de diverses aproximacions, els locals es van avançar gràcies a Marc Río, que va marcar aprofitant un rebuig de Rafa Leva després d’un primer xut potent de Guillem des de la frontal. El segon gol dels barcelonins, que no va arribar fins a les acaballes, també va arribar després d’un rebuig del porter visitant. La pilota va anar a parar a Galeano que, ben col·locat a la frontal, la va empalmar de volea per sentenciar la victòria local. Els dos tècnics van fer debutar, respectivament, Pime i Escamilla. Amb aquests tres punts, l’Horta retalla distàncies amb la zona de promoció i pot continuar somiant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)