3a divisió FEF

La falta de punteria deixa el Prat sense el segon lloc

Tres pals. Els visitants van disposar de moltes ocasions en la segona part, però no van tenir encert i van desaprofitar l’ensopegada del Llagostera

MARTINENC 0 PRAT 0

MARTINENC:Juanmi, Peque (Kilian, 38’), Villegas, Mario Victorio (Joel, 73’), Iván Rodríguez, Edgar Tejada, Eric Ruiz, Sosa, Javi Sánchez, Rovira i Marçal (Ramon Suárez, 66’).PRAT:Andrés Díaz, Ricarte, Cárdenas, Putxi, Padilla, Zárate (Toni Larrosa, 54’), Poves, Àlex Pla (Pedro Bravo, 83’), Carlos García (Guiu, 80’), Dani Argilaga i Sergi Moreno.ÀRBITRE:Navarro García.T.G.:Als locals Juanmi, Iván Rodríguez, Javi Sánchez, Rovira i el tècnic Manel Moya.PÚBLIC:Text.

El Prat no va aprofitar l’ensopegada de dissabte del Llagostera ja que no va passar de l’empat sense gols al camp del Martinenc, de manera que es manté en la tercera posició. L’equip del Baix Llobregat ha perdut quatre punts aquesta temporada contra el cuer, ja que en el partit de la primera volta també hi va haver 0-0.

Si els visitants no es van emportar els tres punts és perquè no van tenir encert en atac, especialment en la segona meitat. La primera va ser més anivellada, amb control del Prat, però amb el Martinenc sense renunciar a la pilota, per bé que amb poca profunditat. El visitant Sergi Moreno va tenir la millor ocasió del període.

La segona meitat ja va ser un monòleg del Prat, que va tenir moltes ocasions. Entre els pals, que van rebutjar les rematades Poves, Sergi Moreno i Àlex Pla; les bones intervencions de Juanmi, sobretot en una acció de Poves i un cop de cap de Ricarte, i la mala punteria dels locals –Padilla, Guiu, Sergi Moreno i Àlex Pla, per exemple, van rematar desviat per poc–, el Prat va ser incapaç de perforar la porteria del Martinenc, que prou va fer defensant-se dels atacs dels pratencs. Guiu, sobre el minut 90, va tenir l’última ocasió de l’equip de Pedro Dólera, negat en atac.

ELS VESTIDORS

En la segona part el Prat ha pogut guanyar. Hem treballat molt bé defensivament
Manel Moya
entrenador del martinenc
Estem decebuts perquè hem tingut moltes ocasions clares. No hem estat bé a l’àrea rival
Pedro Dólera
entrenador del prat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)