Territorial

La FCF suspèn de forma cautelar el porter del Manlleu que va agredir l’àrbitre

1a catalana. Ivan González queda apartat de l’activitat de futbolista a l’espera que l’ens federatiu prengui una decisió definitiva

L’acció de diumenge passat al camp del Manlleu a on el porter local, Ivan González, va agredir el col·legiat comporta de moment la suspensió de forma cautelar de la llicència federativa del futbolista. L’ens federatiu valorarà en les properes setmanes si aquesta decisió s’aplica durant un temps determinat o s’aplica de manera permanent a l’agressor del col·legiat.

Els fets es van produir en el partit Manlleu-Sant Cugat del grup 1 de primera catalana, quan Ivan va pujar a rematar un córner en el temps afegit i amb 0-1 en contra al marcador. El porter del Manlleu va introduir la pilota al fons de la xarxa però ho va fer amb la mà. L’àrbitre ho va veure, va anul·lar el gol i va ensenyar una segona targeta groga al porter que suposava la seva expulsió. La reacció del futbolista manlleuenc va ser del tot incomprensible i inexplicable, ja que va clavar una puntada de peu a l’autoritat arbitral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)