1a femenina

Lluís Cortés: “Hem de mantenir la idea de guanyar-ho tot”

1a divisió femenina. El Barça fa autocrítica i mira endavant després de la derrota contra el Huelva, que fa que ja no depengui de si mateix a la lliga

El Barça ja no depèn de si mateix per guanyar el títol de campió de la primera divisió femenina. Després de la inesperada i dolorosa derrota de dimecres contra l’Sporting de Huelva al Miniestadi, l’equip blaugrana està més obligat que mai a no ensopegar i a esperar que l’Atlético, líder amb sis punts més, en perdi com a mínim tres a part dels del duel directe entre els dos candidats al títol de lliga. Fins ara, l’equip madrileny s’ha mostrat intractable ja que només ha cedit els tres punts del partit contra el Barça de la primera volta. L’equip blaugrana fa autocrítica però prefereix mirar endavant, ja que diumenge té un altre partit decisiu, precisament contra l’Atlético, en la semifinal de copa al terreny de joc de les matalasseres, a partit únic.

Respecte el partit contra les andaluses, la capitana, Vicky Losada, admet que a l’equip li va faltar “concentració i solidesa”. Curiosament, tot i ser un equip de la zona baixa, el Barça ja va ensopegar amb l’Sporting de Huelva les temporades 2015/16 i 2017/18, en què les blaugrana no van guanyar la lliga per un punt. De totes maneres, el tècnic, Lluís Cortés, assegura que l’escenari en la lliga tampoc ha canviat tant després de la derrota: “Si fins ara havíem de guanyar tots els partits per aconseguir els objectius, ara és el mateix, hem de mantenir la idea de guanyar-ho tot, només que ara depenem de què un rival faci un resultat negatiu.” Cortés és conscient que les jugadores han de recarregar ràpidament les piles, sobretot perquè diumenge tenen un partit important i perquè el final de temporada “serà dur”.

En les nou jornades que falten per acabar la lliga, els dos equips, que es veuran les cares el 17 de març al terreny de joc de les madrilenyes, tenen un calendari similar, amb quatre partits a casa i cinc a fora i algun partit compromès, com la visita del Barça al camp del Betis (quart) el 24 de febrer, o la de l’Atlético al del Llevant (tercer) el 24 de març.

LES VALORACIONS

Els últims anys, ensopegades contra el Huelva han privat el Barça de dos títols de lliga
Va faltar solidesa i concentració. Ara, però, hem de pensar en el partit de copa de diumenge
Vicky Losada
capitana del barça
Hem de continuar endavant, amb les piles carregades ja que serà un final de temporada dur
Lluís Cortés
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)