1a femenina

La temporada penjant d’un fil

Copa de la Reina. El Barça queda molt tocat després de ser eliminat per l’Atlético, netament superior i liderat per Ludmila, i no podrà revalidar el títol que havia alçat els dos darrers anys

atlético 2 barça 0

ATLÉTICO:Gallardo; Aleixandri (Calligaris, 57’), Tounkara, Linari, Menayo; Kaci, Messeguer, Ángela Sosa, Amanda (Olga Garcia, 78’); Ludmila (Esther, 92’) i Jenni Hermoso (Dolores, Silva, 87’).BARÇA:Paños; Torrejón (Candela, 83’), Pereira, Mapi León, Leila; Hamraoui (Toni Duggan, 67’), Alexia, Vicky Losada; Aitana (Oshoala, 62’), Martens i Mariona.GOLS:1-0 (43’) Ludmila. 2-0 (62’) Ludmila.ÀRBITRE:Huerta de Aza.T.G.:A les locals Tounkara i Jenni Hermoso, i a la visitant Aitana.PÚBLIC:Uns 3.800 espectadors.

Aquest any, ni la copa. El Barça va veure com se li escapava el títol que tenia més a prop i que havia alçat les dues últimes edicions després de caure de manera merescuda contra l’Atlético. Les madrilenyes van ser superiors i van disposar de la rapidíssima Ludmila com a element desequilibrant.

Només començar, Paños ja va haver d’intervenir en dues ocasions, un avís del que seria el partit. I és que, tot i que els primers 45 minuts no van ser gaire animats a les àrees, les locals van ser superiors gràcies, sobretot, a la bona pressió i la velocitat de Ludmila, un corcó durant tot el matx. El Barça, per la seva banda, no va aparèixer per la porteria de Gallardo fins passada la mitja hora, tot i que sense gaire perill. I just abans de descans, una falta innocent d’Aitana va acabar amb el gol de Ludmila, que va caure com una galleda d’aigua freda sobre les blaugrana, que, en la segona part, encara es van veure més superades.

Però l’estocada final va arribar de la manera més estúpida, just quan Lluís Cortés va intentar agitar l’equip amb l’entrada d’Oshoala. Amb la nigeriana encara situant-se al camp i amb l’equip descol·locat, Torrejón va servir de banda i Ludmila va aprofitar una pèrdua d’Alèxia per sentenciar.