1a femenina

L’assistència queda per sota del previst: 5.563 espectadors

Ambient. Queixes pel funcionament de les taquilles i menys de la meitat de públic que fa un any

El futbol femení concentra cada cop més espectadors i el cap de setmana passat es va establir un nou rècord d’assistència: 60.739 espectadors al Wanda Metropolitano. I un dels dos protagonistes era el Barça. Per això ahir s’esperava una bona entrada al Miniestadi i la percepció de decepció no es podia dissimular quan es va anunciar que el duel d’anada dels quarts de final de la lliga de campions havien atret només 5.563 espectadors.

L’Athletic, la Real Sociedad, l’Atlético de Madrid o l’Espanyol són alguns dels clubs de primera divisió que ja han viscut partits del femení a l’escenari habitual del primer equip masculí. El duel d’ahir no va ajudar en el debat sobre si cal que les jugadores de Lluís Cortés s’estrenin també al Camp Nou. La xifra de 5.563 queda molt curta pensant en un dels escenaris més grans del futbol mundial i perd en la comparació amb tan sols fa un any, quan 12.178 aficionats van assistir al duel amb l’Olympique de Lió. “No vull pensar en la gent que no ha vingut, sinó donar les gràcies als que sí que ho han fet. Esperem que s’ho hagin passat bé i tinguin ganes de repetir, que ho comentin als amics”, deia Mariona. Hi va haver queixes pel funcionament de les taquilles, que van trigar molt a obrir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)