1a femenina

Baudet acaba el curs de l’Espanyol amb final feliç

1a divisió fem. Les blanc-i-blaves, que no s’hi jugaven res, vencen en l’últim xoc

espanyol 2 sp. huelva 1

ESPANYOL:Mimi, Berta, Inés, Baudet, Eli (Ainhoa López, 81’), Brenda (Paloma, 87’), Llompart (Julve, 56’), Katherine, Paula Moreno (Letti, 69’), Elba i Torrodà.SPORTING HUELVA:Sara Serrat, Elena Pavel (Irene, 80’), Cintia, Meryem (Lice Chamorro, 73’), Anita, Ali Redondo (Ludmila, 63’), Flor, Patri Ojeda, Caste, Bernal i Raquel (84’).GOLS:1-0 (35’) Baudet. 1-1 (53’) Caste. 2-1 (59’) Baudet.ÀRBITRE:Elena Casal.T.G.:A la local Mimi; a la visitant Bernal.T.V.:A la local Torrodà (68’) per vermella directa.PÚBLIC:Uns 700 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.

Salvat des de fa moltes jornades, l’Espanyol ha viscut un final plàcid. El conjunt blanc-i-blau va vèncer, el darrer partit del curs, l’Sporting Huelva i tanca la temporada de la millor manera: refent-se de les dues darreres derrotes. Baudet, amb dos gols, va ser la gran protagonista de l’enfrontament, inaugurant el marcador rematant una centrada des de la banda que va entrar amb suspens. L’empat de les visitants va arribar en una acció triple en què Caste va superar Mimi. El gol del triomf també va arribar en una centrada que la golejadora va rematar amb el cap.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)