2a divisió FEF

A prop de superar el sostre

2a divisió B. L’Olot va guanyar el Terol (1-4) i va igualar els 48 punts del seu rècord el curs 2014/15. Amb la permanència i la copa lligada, superar els registres és el nou objectiu del grup

L’Olot va aconseguir un gran resultat en el seu últim partit a l’estadi de Pinilla contra el Terol (1-4). La victòria va permetre als olotins segellar la permanència –ho haurien fet fins i tot perdent– i la classificació per a la pròxima edició de la copa –el nou format permet als set millors equips no filials participar-hi–. A més, els de la Garrotxa van igualar el seu rècord de punts en la categoria a falta d’una jornada per a la conclusió, ja que, el curs 2014/15, amb Rodri a la banqueta, l’Olot va acabar la lliga amb els actuals 48 punts i va quedar en tretzena posició (actualment són desens).

La plantilla dirigida per Raúl Garrido pot superar, doncs, el sostre instaurat fa quatre temporades, però per fer-ho haurà de puntuar en el darrer matx del campionat al municipal contra el Sabadell (diumenge a les 18.00 h). Si bé els garrotxins s’hi juguen l’orgull i el fet de superar el millor registre, el Sabadell, quinzè amb 42 punts, s’hi juga la permanència, ja que només té un punt d’avantatge respecte a la promoció de permanència i el descens directe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)