1a femenina

L’estrena, un bon rodatge amb xarxa de seguretat

2a divisió femenina. El Sant Pere Pescador ha comprovat la dificultat del segon nivell del futbol estatal i, conscient d’aquesta situació, ja prepara la plantilla per a la temporada vinent

“Un premi i un reconeixement a l’esforç de les jugadores que han fet créixer el club fins a arribar a la segona divisió, i una gran experiència i un enriquiment per a totes les parts que hem format la primera plantilla.” Així l’entrenador Joan Pont defineix la primera temporada del Sant Pere Pescador en la segona categoria del futbol estatal, un curs que el conjunt de l’Alt Empordà ha viscut amb la tranquil·litat de saber des de l’inici que la reestructuració de la lliga feia que no hi pogués haver cap descens: “Vam apostar pel bloc que havia aconseguit l’ascens, i de fet només vam fer una incorporació. Crec que totes les parts hem comprovat que hi ha un salt important de nivell. Ha estat un molt bon rodatge, ara ja sabem com van les coses i tenim clar que si volem ser competitives i no patir per baixar la temporada vinent haurem de fer alguns retocs. Ja estem treballant per intentar millorar la plantilla”, explica Joan Pont, que es mostra satisfet per haver acabat el curs en el lloc dotzè de catorze participants, amb un balanç de set victòries, un empat i divuit derrotes que han fet un total de 22 punts. “La temporada ha estat correcta però si no volem baixar hem de millorar”, conclou.

És en l’objectiu de fer un pas endavant que treballa el Sant Pere Pescador: “Tenim un bon bloc amb jugadores amb experiència, i sobretot volem incorporar jugadores joves. La combinació d’experiència i joventut creiem que ens pot anar molt bé”, comenta l’entrenador de les groc-i-negres, que també marca com a projecte a realitzar de cara al curs vinent la confecció d’un equip juvenil potent que pugui donar suport a la primera plantilla.

Convèncer és difícil

Tot i ser el club de referència pel fet de jugar en la categoria més elevada en el futbol gironí, Joan Pont assegura que és complicat portar futbolistes a la població de l’Alt Empordà: “Moltes jugadores prioritzen estar a prop de casa a augmentar la categoria. Falta que siguin més valentes, i que s’atreveixin a fer aquest pas endavant sense por. D’altra banda tenim la dificultat de la ubicació. Moltes de les opcions que ens surten no s’acaben lligant perquè ho troben massa lluny.”

Amb l’experiència adquirida, el Sant Pere buscarà fer un pas endavant i aconseguir una salvació que el curs vinent sí que serà molt costosa.

LES FRASES

Hem comprovat que hi ha un salt important de nivell. Ha estat un bona experiència però per no patir haurem de fer alguns retocs

LA DADA

12è
de 14 equips
ha acabat el curs el Sant Pere, amb 22 punts, 7 victòries, un empat i 18 derrotes
Tenim un bon bloc, amb experiència, i voldríem reforços de jugadores joves i amb ambició
Joan Pont
entrenador del Sant Pere P.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)