Territorial

El Girona B, amb la plantilla a punt

1a catalana. El filial dels de Montilivi anuncia dos fitxatges i ja té clar quin serà el bloc que intentarà l’ascens a la tercera divisió

Els responsables esportius del Girona B han treballat el darrer mes en silenci i ara, a poques setmanes de començar la pretemporada, ja tenen els deures fets. El filial de l’equip blanc-i-vermell mantindrà un bon nombre dels jugadors que el curs passat es van quedar a les portes de l’ascens a tercera divisió, però també patirà un seguit de baixes que personalment o per l’arribada a altres clubs s’han anat coneixent. Noms com Botxi, Pau Ribas i Aleix Feixas, entre d’altres, han acabat aquest estiu la seva vinculació amb el Girona B.

Els primers reforços

El club de Montilivi ahir va donar a conèixer els dos primers reforços per a la plantilla que tornarà a dirigir Àxel Vizuete. Es tracta del porter Jonathan Morilla i del davanter Guillem Naranjo. En el cas de Morilla, de 19 anys, prové del Sevilla C, amb qui ha jugat 20 partits en la tercera divisió andalusa. Pel que fa a Naranjo, el Girona B serà el seu primer club en categoria absoluta, perquè aquesta temporada ha tancat la seva etapa en el futbol formatiu i ha estat una peça clau del retorn a la divisió d’honor de la Damm. Amb els cervesers, ha marcat 18 gols en 31 partits jugat a la lliga estatal juvenil. El nou atacant dels blanc-i-vermells té dinou anys acabats de fer. En contraposició a l’aposta per la joventut d’aquests fitxatges, el Girona B també incorporarà perfils molt més experimentats en la primera catalana i fins i tot categories superiors. Un d’ells és Maik Molist, migcampista de 32 anys amb una dilatada carrera a tercera divisió. També s’uniran al projecte gironí dos futbolistes del Manresa: Joel Priego i el davanter Noah Baffoe, màxim golejador del grup 2 amb 21 gols en 34 partits.

Últims retocs

Amb la plantilla pràcticament tancada, els darrers reforços es faran principalment en dues posicions concretes. El filial gironí busca un lateral dret i també un altre porter per fer competència a Naranjo. La setmana que ve el club té previst confirmar tots els noms que formaran el Girona B 2019/20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.