1a femenina

Construir sobre els fonaments

1a divisió femenina. El Barça i l’Espanyol comencen la pretemporada després de tancar el curs passat a l’alça. L’aparició de Paños, Leila i Pereira, que van escurçar les vacances, va ser la gran sorpresa del primer dia de les blaugrana

Després de tancar una temporada amb una sensació agredolça, els dos conjunts catalans de la primera divisió femenina ja van iniciar el nou curs. Com és habitual en la primera jornada, ahir va ser dia de revisions mèdiques i proves físiques, si bé les deu jugadores del Barça disponibles es van entrenar a les ordres de Lluís Cortés a la tarda. De fet, la pretemporada blaugrana va començar amb sorpresa perquè a banda de les set jugadores previstes –Tajonar, Gemma Font, Melanie, Hamraoui i Carla Armengol així com Coronado i Jana Fernández del B–, s’hi van afegir Paños, Leila i Pereira. La resta de jugadores mundialistes –i les que estan disputant l’europeu sub-19– s’aniran incorporant progressivament –les espanyoles ho faran dijous– per seguir preparant una temporada en què l’objectiu és clar: recuperar el tron en la lliga després d’un curs en què la classificació per a la final de la Champions va pal·liar la tercera decepció consecutiva en el campionat de la regularitat.

El bon tram final també va fer pujar la nota al curs de l’Espanyol, que tot i això no va aconseguir la consolidació desitjada en la zona mitjana-alta de la taula. Enguany, l’augment d’un 30% del pressupost hauria de permetre a les de Salvador Jaspe, que faran revisions mèdiques fins dimecres, fer el salt qualitatiu desitjat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)