2a divisió FEF

L’empenta del Prat resulta en un empat valuós

2a div. B. Tres minuts després del gol de Borja, Putxi (85’) posa la igualada

AE PRAT 1 HÈRCULES 1

AE PRAT:Andrés; Salva, Cárdenas, Ricarte, Argilaga; Putxi, Pla, Guzmán; Pedro Bravo (Oribe, 69’), Toni Larrosa (Guiu, 46’) i Raíllo (Moha, 75’).HÈRCULES:Falcón, Felipe (Álvaro, 35’), Íñiguez, Samuel, Nano; Miranda (Yeray, 59’), Diego Benito, Alfaro, Moha, Borja i Jona (Benja, 70’).GOLS:0-1 (82’) Benja. 1-1 (85’) Putxi.ÀRBITRE:Pinto Herrera.T.G.:als locals Raíllo i Putxi; als visitants Nani, Íñiguez i Moha.PÚBLIC:un miler d’espectadors al Sagnier.COMENTARI:Gran posada en escena del Prat en el seu retorn a la categoria de bronze, batallant i obtenint un empat contra l’Hèrcules, un dels dos grans favorits per la primera posició. L’empenta que va ensenyar el conjunt potablava durant tot l’enfrontament va ser capitalitzada amb el gol de l’empat de Putxi (85’) tres minuts després de la diana del terrassenc Benja que tirava per terra tota la feina defensiva executada pel Prat durant tot el partit. De fet, en el primer temps no es van veure gaires ocasions a cap de les dues àrees però després del descans, els locals van decidir animar el partit. Guiu, en dues ocasions, i Raíllo es van apropar al gol mentre que Andrés també va haver de fer acte de presència. La qualitat de l’Hèrcules semblava imposar-se quan Benja va executar una gran rematada. Però Putxi, aprofitant una segona jugada, va establir l’empat.